Showbiz vesti

Glumac serije "Drugo ime ljubavi" o obnaženim scenama: Kad već nemam najlepše lice na svetu, nek me skidaju...

Hrvatskog glumca trenutno domaća publika može gledati u seriji „Drugo ime ljubavi“ koja se svake večeri emituje na Prvoj televiziji u 19:15.

10.07.2020. - 09:01h
Slavko Sobin, serija 'Drugo ime ljubavi'
Slavko Sobin, serija "Drugo ime ljubavi"foto: Prva Tv

Iako u seriji tumači lik Igora Šarića, negativca, ovaj Splićanin je ipak pobrao simpatije mnogih žena.

"Kada sam pročitao scenario, rekao sam: “Uf, ovoga će publika mrzeti”. Ali nakon niza simpatičnih uloga jedva sam dočekao jednog mračnijeg i mističnijeg lika. Nastojao sam da ga vidim kao jednog jako zaljubljenog čoveka sa životinjskim nagonima, ali za kojeg će se uvek imati razumevanja. Mislim da su njegovi postupci više-manje opravdani, na kraju krajeva - kao klincu mu je oteto dete, ima pravo da bude malo besan na svet”, rekla je Slavko Sobin za “Blic”.

Serija 'Drugo ime  ljubavi'
Serija "Drugo ime ljubavi"foto: Prva Tv

Na pitanje da li je izazov glumiti negativca, Slavko kaže:

“Imaš više prostora da idete u ekstreme, što daje i određenu slobodu u igri. Jedino što naša glumačka taština traži da te publika voli”, istakao je on.

U seriji Slavka publika ima priliku često da vidi bez majice gde pokazuje izvajano telo, a na pitanje da li ga reditelji svlači zarad gledanosti, kaže:

“Mislim da scenaristkinje vole da me skidaju više nego reditelji, ali ja sam ponosan na rezultate svog rada na sebi i kad već nemam najlepše lice na svetu, okej mi je da se prebaci priča na telo, da budem mladima uzor za jedan zdrav život”, zaključuje glumac.

Trenutno se snima četvrta sezona serije “Crno-bijeli svijet”, u kojoj Slavko Sobin deli kadar sa našom legendarnom glumicom Anicom Dobrom, za koju ima samo reči hvale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ebony and ivory, ali oboje blonde. @like_the_water_for_chocolate #crnobijelisvijet4

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

Slavko je glumio u seriji “Senke nad Balkanom”. Na pitanje kakva je bila saradnja sa Bjelogrlićem, Slavko nije imao dovoljno reči zahvalnosti.

“Bjelogrlić, ne znam odakle početi. Pod A, uzor. Bez premca. Izvrstan glumac, samim time i izvrstan reditelj jer zna kakvu uputu dati glumcu, producent kakvih je malo na našim prostorima, scenarista... nema kraja. Skidam mu kapu, neizmerno sam mu zahvalan što me je uzeo (hvala i Anici Dobroj na preporuci) i iskreno mantram da me bude i u trećoj sezoni ako je bude”, otkrio je on.