Ovako je KLOI KARDAŠIJAN izgledala u januaru, a danas?Kao da je stavila NOVO LICE i to 15 godina mlađe!

Pre nešto više od mesec dana Kloi Kardašijan doslovce je šokirala javnost novim fotografijama na Instagramu na kojima je izgledala neprepoznatljivo i to u odnosu na period od pre svega par meseci.

.

Rijaliti zvezda na fotkama doslovce ne liči na sebe, a da nisu objavljene na njenom profilu - teško da bi iko pogodio da je reč o Kloi u pitanju.

Atraktivna 36-godišnjakinja sada je otišla i korak dalje, objavivši još jednu novu sliku na kojoj tek nema sličnosti sa onom Kloi koju smo viđali u javnosti pre pandemije korona virusa.

Na ovoj fotki ona pozira u mini suknji od lateksa, sportskim patikama i oversized dukserici, da dugom, puštenom kosom, a njeno lice izgleda u potpunosti transformisano, te su mnogi pomislili da na slici nije ona.

.

"Da li si to ti ili Kajli?", "Da li je to Arijana Grande", "Čekaj, ovo definitivno nisi ti", "Uveren sam da je ovo Kajli", "Hoćeš da kažeš da si ovo ti?", samo su neki od ogromnog broja komentara.

No, zabuni nema mesta - Kloi je i sama u komentaru pored fotografije naznačila da je to ona, napisavši "kako tu izgleda veoma mlado".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

location: under bitches skiiiinnnnn ?

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

.

Podsetimo, sve su glasnije kritike javnosti na račun najmlađe sestre Kardašijan i njene opsednutosti etetskim zahvatima, dok ona tvrdi da do sada nije imala nijednu plastičnu operaciju, osim filera u usnama.

Ipak, u više navrata je istakla da planira da se podvrgne korekcijama u budućnosti, a izgleda da je taj trenutak došao i da je Kloi otišla predaleko!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tie Dye @talentless. I look so young in this photo ? I love it! Lol maybe it’s the hoodie?!

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

.

Stručnjaci tvrde da je teško proceniti šta je tačno korigovala na sebi, ali smatraju da je stanjivala nos, popunjavala obraze, podizala jagodice, smanjivala podočnjake, a takođe je stavljala i veštačke zube. Lice nije jedino što je Kloi promenila na sebi - spekuliše se da je ugradila implante i u zadnjicu i grudi, iako je ona i to demantovala.

Izvor: Žena.blic