Zvezda serije "Drugo ime ljubavi" iskreno: Imam dane kada želim porodicu, a nekad samo želim da pobegnem sa rancem na Tibet

Trenutno ga gledate u hit seriji „Drugo ime ljubavi“ kao Igora koji se bori za ljubav svoje dugogodišnje devojke Ane, koju tumači glumica Elizabeta Brodić. Hrvatski glumac Slavko Sobin svoj privatni život vešto krije od očiju javnosti, ali je ipak nedavno otkrio u čemu uživa u slobodno vreme i da li je zaljubljen.

.

Znamo da je rođen u Zagrebu i često za sebe ističe kako je pravo gradsko dete, ali je nedavno za hrvatski magazin „Gloria“ otkrio da sve više uživa u prirodi, daleko od gradske vreve. Ovaj 35-godišnji glumac je zamenio život u gradu, životom daleko od gužvi i stresa.

Osim što uređuje svoju staru-novu kuću, glumac marljivo i predano radi i u bašti je već posadio mnogo povrća u kojem će kasnije uživati.

''Kad dođeš tu, sve ti stane. Otvori se srce, stane vreme, dolaze ti psi od tvojih prijatelja na čuvanje jer eto možeš i tako'', rekao je Slavko za IN Magazin. U sadnji mu pomaže njegova prijateljica Vesna jer on, kako kaže, nije imao pojma o sadnji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ono kad se obriješ prerano, a ošišaš prekasno za Žungula. Šta ćemo ove sezone s kosom, imate neke prijedloge?

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

.

"Ja sam privilegirano gradsko dete koje ni dana nije kopalo ni radilo 'pravi posao' u životu. Čak mi je i Martina Tomčić dala jedan savet o sadnji paradajza", otkriva Slavko i dodaje da je tek sad saznao da se mnogo njegovih prijatelja prikriveno bavi uzgajanjem povrća.

“Mnogo vremena i onako provodim u prirodi, što sa psima, što rekreacijski. Nisam se ja povukao, ja ovu kuću zamišljam kao mesto gde će i te kako mnogo ljudi dolaziti, prolaziti, boraviti'', rekao je za IN Magazin.

Na iznenađenje svih progovorio je i na temu svog ljubavnog života o kojem gotovo nikada ne govori.

"Trenutno mi je privatni život OK. Već dugo mi je privatni život OK, onako fino lepo ravna crta kako treba da bude i ne zamaram se time. Sve je lepo. Čak si dobio neku informaciju koju drugi ne dobiju! Progovorio sam o tome'', rekao je kroz smeh.

Koliko god da je zaljubljen, konkretne planove za dalje još uvek nema.

"A nemam pojma. Imam dane kad mislim da starost treba doživeti u paru, u sreći, deca, porodica, a imam dane kada mi se ne da, kad bi najradije sa rancem otišao na Tibet i tamo se penjao, zaglavio u nekom kamenu i tako umro. Ne znam, neodlučan sam", iskren je bio Slavko.