Showbiz vesti

Bivši muž Jelene Karleuše je danas NEPREPOZNATLJIV! Sećate ga se sa viškom kilograma, a evo kako sada izgleda!

Jelena Karleuša je već 12 godina u srećnom braku sa fudbalerom Duškom Tošićem sa kojim ima dve ćerke. Uprkos naslovima u medijima, pevačica i fudbaler su i dalje u bračnoj zajednici, a jedino što im smeta jeste ta razdvojenost. 

03.07.2020. - 09:35h
jelena karleuša
jelena karleušafoto: Prva Tv

Karleuša često za medije ističe kako je Duško sjajan i požrtvovan otac, zbog čega joj je žao što mladi fudbaler nije često sa svojom decom u njihovom porodičnom domu u Beogradu.

Međutim, znate li da Jelena Karleuša iza sebe već ima jedan brak i to sa Bojanom Karićem, jednim od naslednika imperije Slavice i Sretena Karića.

Jelena i Bojan su se venčali 23. septembra 2003. godine, a do kraha njihove ljubavi je došlo već u martu naredne godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Everyone looks so much better when they #smile 😃 #selfiesmile

A post shared by Bojan Karic (@bojankaric) on

Zašto su se razveli sada nije ni važno, jer je Jelena sreću pronašla pored Duška, a Bojan pored svoje dugogodišnje supruge Maše Nikolić Karić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Sunday #night #out with my ❤️

A post shared by Bojan Karic (@bojankaric) on

Bojana Karića se sećate iz braka sa Karleušom, kada je imao višak kilograma. Posle razvoda, Bojan je odlučio da svoju liniju dovede u red. Njegova trasformacija je išla polako, a prošle godine u maju mogli smo da ga vidimo na svadbi kod Danijele Karić i Ivana Mileusnića i tada je bilo jasno da izgleda sve bolje i bolje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New look 💪🏼🙏🏻

A post shared by Bojan Karic (@bojankaric) on