Slavna glumica oduševila javnost: Pored neospornog glumačkog Mišel Fajfer ima još jedan talenet i RASPAMETIĆE VAS! (FOTO)

Mišel Fajfer, prelepa glumica koje se sećamo po brojnim nezaboravnim ulogama, vreme u karantinu provodi pametno.

Mišel Fajfer, foto: Getty Images/ John Phillips / Stringer
Mišel Fajfer, foto: Getty Images/ John Phillips / Stringer
.

Plavokosa Amerikanka koja i u 62. godini pleni svojom specifičnom lepotom, nije samo talentovana glumica s impresivnim brojem kultnih filmskih naslova u kojima se pojavljivala, već je i odilčna slikarka.

Mišel je na svoj Instagram profil, gde iz dana u dan ima sve više pratilaca, postavila autoportret koji je oduševio javnost, ali i njene prijatelje i kolege.

Usledile su brojne pohvale njenih slavnih saradnika poput Melani Grifit, Naomi Vots, Naomi Kembel... Oduševljena je bila i Saša Spilberg, kćerka čuvenog Stivena Spilberga koja je samo je napisala: "Mišel!!!".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Self portrait in recent art class.

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) on

.

Drugi korisnici Instagrama su bodrili Mišel da uskoro napravi izložbu svojih radova.

Inače, kako se priča, Mišel bi mogla da reprizira svoju ulogu 'Žene-mačke' iz 1992. gde je 'Betmena' glumio Majkl Kiton koji je već u pregovorima oko uloge u filmu 'The Flash'.

Glumicu smo u poslednje vreme mogli da vidimo u filmovima: 'Ant-Man and the Wasp' i 'Maleficent: Mistress of Evil' u društvu Anđeline Džoli i El Fening, piše Stil.