Filip Živojinović sprema mjuzikl od milion evra, a da li bi svojoj ženi Aleksandri dao ulogu u projektu?

Osnovana je nova produkcijska kuća koja će snimati filmove i serije, a ovoga puta sin Bobe Živojinovića sprema,kako on kaže, „najuspešniji komercijalni film ikad napravljen u Srbiji“.

.

Filip Živojinović i režiser Petar Pašić osnovali su produkcijsku kuću „Miracle year“ koja trenutno radi na snimanju mjuzikla „Čudesna godina“.

Kako kaže Filip Živojinović, ovaj projekat navodno košta milion evra, piše mondo.rs.

"Radimo na mjuziklu koji će izgledati kao holivudska produkcija. Na konkursu smo osvojili prvo mesto za najbolji scenario i najveći komercijalni potencijal, pa nam je FCS dodelio 200 000 evra. Moramo da nađemo još sponzora jer će projekat koštati milion evra, a ako dobro prođe u bioskopima, planiramo i seriju," rekao je Živojinović za “Informer”.

Ekipu glumaca još uvek ne želi da otkrije, ali snimanje počinje sledeće godine, koreograf će biti Milan Gromilić i premijera se očekuje krajem 2021. godine.

Filipova supruga Aleksandra Prijović nedavno se oprobala kao glumica u seriji "Ubice mog oca", a Filip kaže da bi joj rado dao ulogu i u novom projektu.

"Sa velikim zadovoljstvom bih sa njom snimao film ili seriju, veoma je talentovana i sudeći po komentarima ljudi iz sveta filma, dobro se snašla pred kamerama," rekao je on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on