Showbiz vesti

Volela je Bregu, a Al Paćino je zbog nje završio na psihijatriji! Krivili su je za pad Berluskonija, a koje tajne još krije?

Bivša manekenka i voditeljka Dijana Bećirović godinama je važila za jednu od najlepših Jugoslovenki, zvezdu magazina„Starta“ i američkog „Plejboja“.

29.06.2020. - 09:41h

U bivšoj Jugoslaviji, važila je za ženu koja je srušila vladu Silvija Berluskonija, koju je papa Benedikt XVI vozio na svojoj „vespi“, a kojoj je Mik Džeger verovao više nego bilo kojoj drugoj, a Al Paćina je oterala u ludnicu. Savremenici tog doba su tvrdili da se zbog Dijane Bećirević raspalo „Bijelo dugme“.

Mnogi su je upređivali sa ženama sumnjivog morala, ali ona se na to nije obazirala. Ona je završila čak tri fakulteta.

„Svi su padali pred Majklom Korleoneom, ali ne i ja. Nije bio moj tip.Al Paćina sam upoznala kada je sa Frensisom Fordom Kopolom snimao “Kuma”. Izlazili smo, ali je on bio večno napet i uvek u paranoji od paparaca. Redovno u strahu da će ga uhvatiti. Moj zadatak je da muškarca napravim muškarcem, a njegov da mene napravi ženom. To nisam osećala kod Paćina, već samo njegov ključali ego. Počeo je da mi daje naredbe kada smo bili u noćnim provodima. Kao, “idemo odmah kući”. Odgovorim mu: “idi ti slobodno”. Dogovarali smo naše druženje i na Siciliji. Rekla sam mu “Staviću ti košuljicu”. Mislila sam na ludačku košulju. I neverovatno, samo dva dana posle ovog mog zezanja Al Paćino je završio na psihijatrijskoj klinici. I to od posledica konstantnog stresa. Al je divan tip, ali iako ga mnogi vide kao “Kuma” ili “Skarfejsa”, ja sam ga doživela kao neopuštenu osobu. Možda čak i sa mnogim kompleksima” - ispričala je u jednom intervju Dijana i dodala zbog čega se raspao kultni brend bivše Jugoslavije:

"Živela sam u Milanu i družila se sa Vladom Pravdićem, klavijaturistom “Bijelog dugmeta”. Bio je zaljubljen u mene, ali odjedanput se pojavio Goran Bregović. A kada Goran nešto hoće, onda i dobije. Pored toga što sam optužena za pad italijanske vlade, “krivili” su me i da sam zamalo rasturila “Bijelo dugme”. I tu je krenuo sukob dvojice članova “Dugmeta”. A da li me je Goran “ukrao” od Vlade? Pa jeste. Gledala sam Bregovića pre nekoliko godina u LA. On je jedini muzičar sa ovih prostora koji nastupa u elitnim američkim dvoranama. Ostale naše zvezde se moraju zadovoljiti prostorima na periferiji”, objasnila je Bećirovićeva, a prenosi Blic.