Showbiz vesti

Naš glumac o današnjim vrednostima: "Ne mogu da vozim skup auto, a da prođem pored deteta koje prosi i da okrenem glavu"

Glumac ne voli da priča o materijalnim stvarima niti da im daje na značaju, ali o radosti života i zahvalnosti ima jasan stav.

28.06.2020. - 09:02h
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kakva e voda, kul brate opusteno brate! @optiplaza.rs

A post shared by andrija kuzmanovic (@pedzidzons) on

Nakon što je maestralno odigrao detektiva Stanka Pletikosića u seriji „Senke nad Balkanom“, glumac Andrija Kuzmanović je, uprkos slavi, ostao prizeman i običan momak.

Posle ove uloge koja ga je proslavila, role su počele same da se nižu, a u intervjuu za “TV Novosti”, glumac otkriva kako i dan-danas voli da posle predstave popije pivo sa drugarima na klupi u parku.

"Ne želiš da izgubiš sebe. I to ima svoju cenu. Sećam se, otišao sam na dodelu nagrada koju su organizovale neke novine i na ulazu me pitaju da li sam pročitao dress-code. Rekoh 'Ne brinite, sve sam to poneo, samo sa unutrašnje strane'. Prestali smo da ljude vrednujemo po tome šta nose u sebi, a ne kako izgledaju. Nikada neću biti deo toga," ispričao je glumac.

Andrija Kuzmanović
Andrija Kuzmanovićfoto: Prva Tv/PrtScr

Kao neko ko je apolitičan, njegova borba za bolje sutra je lična i dešava se u svakom trenutku. Ona se odvija čak i dok čeka u redu u banci, piše mondo.rs.

"Kad me bankarka prepozna i pozive da dođem preko reda, kažem da ne mogu jer me je sramota. Jednostavno ne mogu, jer će sutra moja majka da čeka u tom redu, ili neka trudnica ili deka od osamdeset godina. To je moja borba, da pokažem da smo svi isti. Svako se bori na svoj način, ali samo nemoj da budeš licemeran. Kao vodiš neku borbu, a voziš auto od trideset hiljada evra. Ja vozim 'Volvo' 2003. godište, mogu da kupim bolji, ali ne mogu da prođem pored deteta koje prosi i da okrenem glavu."

Srećnim ga čine male stvari.

"Na kraju dana jesam srećan zato što sam ustao tog jutra, a time ne može svako da se pohvali. Onda slušam ljude kako kukaju kako nemaju iPhone 25, nemaju najnovije patike, nemaju porše. Ama, imaš život čoveče! Uživaj u njemu! Što pre se otvorimo prema pravim vrednostima, živećemo lepše, i što pre počnemo da gledmao jedni druge u oči biće bolje. Ima milion stvari koje mogu da nas rastuže, ali ima i toliko onih koje mogu da nas obraduju. Zdravlje imam, lepo radim, moji su dobro, uživam u glumi kao klinac kome je data šansa prvi put - i to je moja radost života", ispričao je glumac koga ćemo uskoro gledati u nekim novim projektima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by andrija kuzmanovic (@pedzidzons) on

Nedavno je dobio ulogu u filmu koji će se baviti životom legendarnog pevača Tome Zdravkovića.

"U planu je 'Zelena čoja Montenegra' Mome Kapora, u koprodukciji sa Crnom Gorom. Igram Pašu, glavnu ulogu. Snimaću film 'Bilo jednom u Srbiji' sa Slobodom Mićalović i Viktorom Savićem. Dobio sam ulogu u Bjelinom filmu o Tomi Zdravkoviću, a imam i jednu veliku seriju, sa odličnom ekipom glumaca, ali o tome još ne mogu da govorim. Što se pozorišta tiče, intenzivno pripremam drugi deo predstave 'Hotel 88', " ispričao je glumac za TV dodatak "Večernjih novosti".