Ova glumica je BIVŠA SUPRUGA Petra Strugara, sa kojom ima sina, a u kakvom su odnosu njih dvoje ostali posle razvoda?

Petar Stugar u poslednje vreme uživa u konjima. Ne samo da jaše, već i sve zainteresovane uči tome, na jednom salašu nadomak Beograda.

Petar Strugar, foto: PRVA TV
Petar Strugar, foto: PRVA TV
.

Iako se o njegovom privatnom životu malo zna, glumac Petar Strugar iza sebe ima brak sa koleginicom Ivanom Nikolić.

Na svoj brak su 2015. Godine stavili tačku, a iz njega imaju sina Zarija.

Oboje vrlo često umeju da istaknu kako su posle razvoda ostali u prijateljskim odnosima, na šta su oboje ponosni, a sve zarad što boljeg i kvalitetnijeg detinjstva njihovog deteta.

“Petar i ja smo ostali u dobrim odnosima, ali na tome se radi. To je nešto popravljivo i moguće, tako da smo mi, na obostrano zadovoljstvo, jako dobri prijatelji i učestvujemo zajedno u odgajanju sina”, objasnila je glumica za “Blic”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@kk_aleksa_dundic ?❤️? #samojedanklub

A post shared by Ivana Nikolic (@besna.kobila) on

.

“Vodimo sina na jahanje i zbog toga sam posebno srećna, jer sam odrasla uz konje i treća sam generacija u mojoj porodici koja se bavi odgojem. Sad je to naš zajednički hobi u kojem svi uživamo.

Glumica se proslavila ulogama u serijama “Ubice mog oca”, “Sinđelići”, “Žigosani u reketu” i mnogim drugim projektima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

imunizacija meditacija anti-gravitacija? #lakojemenikadimambrata @milannik7

A post shared by Ivana Nikolic (@besna.kobila) on

.

Ivana je ljubav prema konjima prenela i na bivšeg supruga, a sada i na naslednika. Ona kaže da krah jednog braka ne znači da je izgubila veru u tu instituciju:

"Nisam prestala da verujem u ljubav i brak, ništa ne treba shvatati tragično u životu. Sve je popravljivo, svi se menjaju, svemu treba pristupiti tako".

Ona i Petar su jedan od retkih parova na javnoj sceni koji je ostao u korektnim odnosima, zato smo Ivanu pitali da li sa bivšim suprugom može da priča i o ljubavi.

"Moguće je pričati sa Petrom o svemu, kad postavite stvari na prijateljski temelj, sve vam to postane normalno", kaže Nikolićeva koju trenutno možemo gledati u nastavku serije "Ubice mog oca".