"Skinula" se sa narkotika i verila u 58. godini! Ona je dokaz da se sve može i da nikad nije kasno za sreću!

Glumica Heder Loklir se poslednjih godina ozbiljno bori sa narkoticima, alkoholom i depresijom, a situacija je kulminirala kada je 2018. godine završila iza rešetaka jer se u alkoholisanjom stanju suprotstavljala policiji.

Heder Loklir, foto: Photo by Samir Hussein/Getty Images
Heder Loklir, foto: Photo by Samir Hussein/Getty Images
.

Trudeći se da život vrati u normalu, konačno je uspela! Kako piše magazin Pipl, nedavno se verila za svog dečka Krista Hejsera.

Prema rečima izvora magazina, par se verio još u aprilu, kada je glumica proslavila godišnjicu svoje trezvenosti, piše kurir.rs.

"Zaista su srećni zajedno. Cela njena porodica, roditelji, braća i sestre podržavaju je i veoma su srećni i uzbuđeni zbog nje", izjavio je izvor blizak glumici, dodajući da da je u ovom koraku podržava i ćerka Ava (22) koju ima iz braka sa Ričijem Samborom.

Heder i Kris su ljubav još i srednje škole, a ponovo su uspostavili kontakt pre nekoliko godina. Njihov odnos bio je nestabilan, zbog glumičine zloupotrebe alkohola i narkotika, ali je na kraju odlučila da potraži stručnu pomoć u jednoj privatnoj ustanovi za rehabilitaciju i sada je već duže od godinu dana "čista".

Heder je prošle nedelje usklikana u Losa Anđelesu sa dijamantskim prstenom na ruci i zaštitnom maskom na kojoj piše "smejem se".

"Zaista je sjajno i inspirativno videti kako je Heder uspela da preokrene svoj život", zaključio je porodični prijatelj.