Snima se srpska verzija serije "Dva i po muškarca"! Ovu glumicu ste obožavali u ulozi Nataše, a sada će glumiti sa Sekom Sablić!

Mlada glumica se vraća na male ekrane.

.

.

Glumicu Tijanu Kondić smo obožavali u filmu „Nataša“ Ljubiše Samardžića iz 2001. godine, a izgleda da nam se sada vraća na male ekrane.

Tada je igrala tinejdžerku koja u punom gradu korupcije pokušava da pronađe ubicu svog oca, a za tu ulogu Nataše dobila je brojna priznanja – Zlatnu arenu u Puli, Zlatnu mimozu u Herceg Novom, priznanje „Najbolji naturščuk“ u Nišu...

Tijana Kondić je čak tri puta odbijena na prijemnom ispitu Fakulteta dramskih umetnosti, a zatim igrala u "Bumerangu" i "Ledini", piše mondo.rs.

Tijana je snimila pilot epizodu serije "Tri muškarca i tetka", inspirisanoj sitkomom "Dva i po muškarca" u kojem će, pored Seke Sablić, igrati i Marko Janketić i Petar Benčina.

"Snimili smo pilot-epizodu prošle nedelje. Plan je da igram fitnes instruktorku iz Nemačke, koja će se pojaviti u dvadesetak epizoda", rekla je Tijana "Kuriru" i otkrila koliko će domaća serija ići tragom Čarlija Harpera.

"Uzeti su samo motivi serije. Prilagođena je našem humoru. Kod nas deca još žive s roditeljima i imamo konflikte u sudaru generacija".