KAKVA TRANSFORMACIJA! Kad je skinuo jaknu i pokazao bicepse, žiri je ostao u šoku! JK nije mogla da veruje: "Šta je ovo?" (VIDEO)

Pravi šou u "Zvezdama Granda" napravili su Žarko Madžić (25) iz Beograda i Tamara Radmilović (32) iz Novog Sada, ali najveće zasluge otišle su prvom takmičaru.

Žarko sa numerom "Ti lutko moja" napravi haos, jer kada je skinuo jaknu i zapevao veliki Šašićev hit, žiri je ostao u čudu.

foto: Prva TV
foto: Prva TV
.

"Što je dobar frajer", vikala je Jelena Karleuša, pa nastavila da se pita: "Šta je ovo?".

Na kraju duela, žiri je bio složan 5:1 u korist prvog takmičara koji je odmah pokupio simpatije za izgled. Direktor Granda pohvalio je Nemanjinu transformaciju i objasnio da je samo jednim potezom "kupio" žiri.

"Kad si skunuo tu jaknu, video sam uzbuđenje u žiriju", rekao je Saša Popović, a Dragan Stojković Bosanac poručio mu je da po kazni odmah obuče jaknu i da se zakopča jer svi gledaju u njegove mišiće, na šta je, priznaje, ljubomoran.

"Ti si stvarno večeras bio na nivou zadatka. Stajling ti je fenomenalan, i ja ću od sutra početi da treniram. Bravo, napreduješ i pevački", rekao je Bosanac.

Karleuša nije krila oduševljenje Nemanjinim izgledom i nastupom, te nije štedele reči hvale.

Ovaj nastup pogledate na 1:27:54.

.

Izvor: Grand