Showbiz vesti

Znamo da je Komarac iz serije "Igra sudbine" nerođeni brat Ivana Bosiljčića, a sada otkriva u kakvom su odnosu!

Milana Bosiljčića svakodnevno gledamo u seriji “Igra sudbine“, koja se prikazuje na Prvoj televiziji svakog radnog dana u 21h”, a glumac otkriva u kakvom je odnosu sa nerođenim bratom Ivanom Bosiljčićem i da li je on možda uticao na njegov poslovni put.

20.06.2020. - 08:32h
Milan Bosiljčić u ulozi Komarca, serija 'Igra sudbine'
Milan Bosiljčić u ulozi Komarca, serija "Igra sudbine"foto: Prva TV

U javnosti se često spominje da je Ivan Bosiljčić Milanov brat od strica, a sada je Milan za “Blic“ dodatno pojasnio srodstvo sa popularnim glumcem.

“Nas dvojica smo rođaci, tačnije četvrto koleno. Kada su naši došli iz Hercegovine, oni su svi živeli zajedno. Sto godina su živeli u komuni zajedno, a i dan-danas se potpomažu”, kaže Milan Bosiljčić za „Blic“.

On je otrkio da ga je brat Ivan Bosiljčić spremao za prvu ulogu u seriji “Jelena“.

Ivan i Milan Bosiljčić
Ivan i Milan Bosiljčić

“Ivan je bio sa mnom prilikom mog prvog kastinga. Malo ko zna da sam tu baš igrao pticu feniks. Tek tada sam se prvi put susreo sa glumom, pre toga sam glumio u italijanskom filmu. To je bio početak Ivanove popularnosti, pa me je on dosta savetovao u vezi sa tom ulogom. Prepoznao je moj talenat. Nakon toga je usledio kasting za seriju „Košarkaši“, bio sam podoban”, kaže za “Blic“ Bosiljčić.

A uloga opasnog Komarca u „Igri sudbine“ donela mu je veliku popularnost, dok zbog toga susret sa publikom, u većini slučajeva, uglavnom prođe pod čudnim okolnostima.

“Do sada sam imao situacije da me ljudi na pumpi duže zagledaju i priđu mi sa rečenicom: “Izvini, prosto ne mogu da shvatim da se toliko smeješ, a da si u seriji onoliki skot”. Uživo nosim potpuno drugačiji energiju od Komarca”.

Milan Bosiljčić u ulozi Komarca, serija 'Igra sudbine'
Milan Bosiljčić u ulozi Komarca, serija "Igra sudbine"foto: Prva TV

Iako snimanja traju od jutra do mraka i umejuda budu naporna, odnos sa kolegama je sjajan.

“Nakon izolacije veće su mere opreza među ekipom. S obzirom na to da smo svi bili željni nastavka rada na seriji, to nam je došlo kao rasterećenje i jedan podsticaj posle ovolike pauze. Pošto je povratna informacija publike da je ova serija gledanija od “Sulejmana Veličanstvenog”, koji je do sada nosio to prvo mesto, to nam je još veći podsticaj. Veliki broj epizoda se snima od ujutru do uveče. S obzirom na to da se mi kao kolege međusobno odlično slažemo, to može samo da znači da je prava ekipa vrhunska receptura za uspeh serije. Imali smo efektivnog rada pet meseci i trebalo bi da radimo još pet meseci. Epizode ne dobijamo unapred, već se šokiramo tek kada otvorimo tekst svake. Publika će teško podneti kada bude videla šta će se sve tek dešavati”.

Glumačka ekipa serije se privatno druži.

“Ta okupljanja se uglavnom organizuju u mojoj kući. Napravim večeru i glumci se odazovu pozivu kada god mogu. Tokom tih druženja ima šaljivih momenata”, priznaje u intervjuu za "Blic".