Nagrađen za najboljeg stranog glumca u domaćem filmu, a sada ga gledate u seriji "Drugo ime ljubavi"

Povodom vesti da će postati otac i jednog malog dečaka poznati glumac je izjavio da nije lako, ali je lepo.

Momčilo Otašević, serija &Drugo ime ljubavi&, foto: Prva
Momčilo Otašević, serija "Drugo ime ljubavi", foto: Prva
.

Momčilo Otašević je rođen 20. februara 1990. godine na Cetinju, gde je završio osnovnu i srednju školu, kao i Fakultet dramskih umetnosti. Član je Kraljevskog pozorišta Zetski Dom, Crnogorskog narodnog pozorišta i Beogradskog narodnog pozorišta. Postigao je regionalnu popularnost zahvaljujući aktivnosti u projektima iz Srbije i Hrvatske. U braku je sa glumicom Jelenom Perčin, sa kojom ima ćerku Mašu, a nedavno je bračni par potvrdio da će njihova porodica postati bogatija za još jednog člana i da će dobiti sina, piše b92.net.

S obzirom na to da je glumac često na relaciji Srbija – Crna Gora – Hrvatska – Slovenija često je umeo nakon snimanja, koje se često završavalo u 11h, da krene u Zagreb kako bi video Jelenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom) on

glumci serije &Drugo ime ljubavi&, foto: Promo
glumci serije "Drugo ime ljubavi", foto: Promo
.

"Onda sam nekoliko sati čekao ispred zgrade da se Jelena probudi jer je isključila telefon. Ulaz u zgradu bio je iz dvorišta, pa nisam mogao da dođem do interfona. Šetao sam se Zagrebom dok nije uključila mobilni, potom smo proveli nekoliko sati, a onda sam se vratio u Beograd da nastavim snimanje. Nama to nije bilo ništa specijalno jer je sličnih situacija bilo mnogo", ispričao je za Hello.

Za ulogu Milivoja u filmu Led je 2013. na 48. Filmskim susretima u Nišu dobio Povelju za stranog glumca u domaćem filmu. Momčilo Otašević i u seriji "Drugo ime ljubavi" tumači jednu od glavnih uloga. U fatalnoj ljubavi, ljubavnom trouglu i ostalim intrigama publika može pogledati svakog radnog dana u 19:15 časova na TV Prva.

.

Pored njega u seriji glume: Elizabeta Brodić, Slavko Sobin, Katarina Baban, Linda Begonja..

Dosadašnje epizode serije "Drugo ime ljubavi" možete pogledati na OVOM LINKU!