Ceca Bojković priznala da se zaljubila u drugog muža dok je još bila u braku sa prvim: Naša ljubav je bila jača od svih normi

Legendarna glumica Svetlana Ceca Bojković je već godinama u skladnom braku sa suprugom Slavkom Kruljevićem, diplomatom zaposlenim u Ministarstu inostranih poslova.

Svetlana Ceca Bojković, foto: Printscreen/PrvaTV
Svetlana Ceca Bojković, foto: Printscreen/PrvaTV
.

Međutim, glumca iza sebe ima dva braka. Sa prvim suprugom Milošem Žutićem ima ćerku Katarinu, koja je takođe glumica.

Malo ko zna da je Ceca Bojković upoznala i zavolela svog drugog supruga Ljubomira Mucija Draškića dok je još formalno bila u braku sa Žutićem.

„ Moji brakovi su se preklopili osamdesetih godina. U zajednicu sa Mucijem ušla sam pre razvoda od Miloša. Moja i Mucijeva ljubav bila je jača od svih pravnih normi, a zvanično smo se venčali tek 1990. godine. Jer i on je, iz svog prvog braka, izašao na isti način kao ja iz svog”, rekla je ranije glumica za “Politku”.

Ona kaže da je sa Milošem Žutićem ušla u brak dok je bila suviše mlada i nezrela za bračnu zajednicu, piše blic.rs.

“Udala sam se kad sam imala 21 godinu, a Miloš osam više. Bili smo nezreli za brak. I došlo je do erozije naše zajednice, ali ne i našeg ljudskog odnosa. Taj naš ljudski odnos nije izostao do kraja njegovog života, do 1993, do njegove pedeset četvrte godine, uprkos činjenici da smo oboje bili u novim brakovima. Ja sa rediteljem Ljubomirom Mucijem Draškićem, a on sa glumicom Ognjankom Ognjanović sa kojom je dobio sina Đorđa. A i nas dve smo bile i ostale jako bliske. Miloša je savladala najteža bolest”, priznala je glumica.

I Svetlanin drugi suprug je bio bolestan.

“On je krajem devedesetih počeo da tone u neku vrstu depresije, a pravi izraz je odustajanje od života. Nikad pre toga nije hteo da se “čekira” kod lekara. Posle bombardovanja drugari su ga odveli u bolnicu “Sveti Sava” i tada mu je konstatovan problem sa krvnim sudovima. Umro je 2004. od srčanog udara u šezdeset sedmoj godini “.

I baš kada je pomislila da će staviti tačku na brak kao instituciju, desila joj se neočekivana ljubav koja traje godinama unazad. Sreću je pronašla kraj Slavka Kruljevića sa kojim je i danas u skladnom braku.