Showbiz vesti

Znate ga kao Igora u seriji "Drugo ime ljubavi", a glumac je igrao i u "Igri prestola: Uopšte nisam ponosan na tu ulogu

Hrvatskog glumca Slavka Sobina ste već rado prihvatili kao Igora u seriji “Drugo ime ljubavi”, koja se svakog radnog dana emituje na Prvoj televiziji od 19:15.

24.06.2020. - 08:01h
Slavko Sobin, serija 'Drugo ime ljubavi'
Slavko Sobin, serija "Drugo ime ljubavi"foto: video_media_lib

Iako trenutno igra negativca, uloga je za njega bila pravi izazov i žao mu je što se se više ne snimaju serije koje bi okupile glumce sa Balkana.

Međutim, malo ko zna da je Slavko Sobin imao ulogu u popularnoj seriji “Igre prestola” na koju, kako sam priznaje, i nije ponosan.

“Najviše bih voleo da mi to i ne stoji u biografiji. Imam jednu scenu i odmah me ubiju. Ako trepnete, doslovno me i ne vidite u seriji. Nisam fan “Igre prestola”, niti sam ikada pogledao scene koje sam snimao”, priznaje 35-godišnji glumac i dodaje:

“Zvali su me na audiciju dok sam bio na godišnjem odmoru. Nisam hteo da igram, ali su me ubedili da je to dobra uloga. Na kastingu su mi rekli da će mi samo odrubiti glavu, a u dve episode se šetam iza glavnog lika. Tri dana smo snimali, a ugovor nisam ni pročitao” rekao je u intervjuu za Kurir

Slavko Sobin, serija 'Drugo ime ljubavi'
Slavko Sobin, serija "Drugo ime ljubavi"foto: Alek

Slavko Sobin je glumu studirao u Los Anđelesu, sasvim slučajno jer je njegov bra prethodno tamo upisao molekularnu biologiju. Prošavši audiciju u Londonu, dobio je stipendiju za studije glume u Americi. Rado priznaje da tada nije položio prijemni, glumu bi upisao u Zagrebu ili Beogradu.