Showbiz vesti

Lola iz serije "Drugo ime ljubavi" otkriva kako je dobila glavnu žensku ulogu, jer su je na kastingu zvali za potpuno drugu rolu

Hrtavsku glumicu Elizabetu Brodić gledate u glavnoj ženskoj ulozi u seriji „Drugo ime ljubavi“ koja se emituje svakog radnog dana u 19:15 na Prvoj televiziji.

22.06.2020. - 08:08h
elizabeta brodić
elizabeta brodićfoto: Promo

Snimanje serije je trajalo nešto više od 10 meseci, a kada se završio, priznaje da je sve prošlo prebrzo.

“Još je skraćeno i za mesec dana zbog korona virusa. Zapravo se zbog toga i neočekivano završilo. Bilo je dinamično, naporno i zabavno ", ispričala je Elizabeta.

Uloga Lole joj je donela neverovatnu popularnost u kojoj svakodnevno uživa, a serija nove prijatelje. Tokom snimanja, zbližila se sa kolegom Slavkom Sobinom, sa kojim je nastavila privatno da se druži i priznala da je od njega mnogo naučila.

Ova mlada 25-godišnja glumica je nenadano dobila glavnu ulogu u seriji, pošto je na kastingu aplicirala za potpuno drugu rolu.

"Nisam to očekivala. Kad su mi ponudili ulogu, odlučila sam da je prihvatim. To mi je bio izazov i veselje", istakla je Elizabeta.

Kada pandemija korona virusa bude utihnula, glumica se nada povratku probama za predstave u varaždinskom HNK. Priznaje da je vreme u karantinu provela kvalitetno, najčešće vežbajući sa svojom sestrom, za šta pre, zbog posla, nije imala vremena, piše Dnevnik.hr.

“Svaki dan smo šetale. Trudila sam se da ostanem u formi, jer bih u suprotnom samo ležala i dobijala na kilogramima. Tokom vežbanja smo se i zabavljale”, priča Elizabeta i dodaje da ovoga leta ne planira da putuje van granica Hrvatske.