Pančeta iz serije "Igra sudbine" igrala zajedno sa Milenom Dravić i to u seriji koju ste obožavali! Da li biste je prepoznali?

Marica Pančetović poznatija kao Pančeta osvojila je srca publike igrajući u seriji “Igra sudbine”, koju gledate svakog radnog dana u 21h na Prvoj televiziji.

Sandra Bugarski u ulozi Pančete, foto: video_media_lib
Sandra Bugarski u ulozi Pančete, foto: video_media_lib
.

Iako je u pozorištu odigrala stotine predstava, glumica Sandra Bugarski na televiziji i filmskom platnu je do sada bila malo poznata, bar ne po velikim ulogama.

Nedavno je na svom Instagram profilu, glumica je objavila scenu iz legendarne serije "Pozorište u kući", gde je igrala sekretaricu i kadar delila sa čuvenom Milenom Dravić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sa Milenom na vezi ♥️

A post shared by Sandra Bugarski (@sandra_bugarski) on

.

Podsećamo, pored ove serije, glumica Sandra Bugarski je glumila u TV projektima "Hotel sa sedam zvezdica", "Drug Crni u NOB-u", "Psi laju, vetar nosi", "Andrija i Anđelka", "Junaci našeg doba", "Sumnjiva lica", "Senke nad Balkanom"...

Na filmu je debitovala ulogom bolničarke u kultnom delu režisera Srđana Dragojevića "Lepa sela, lepo gore".

Publika Beogradskog dramskog pozorišta je dobro poznaje, pošto je njegov stalni član već 25 godina. Bila je deo ekipe kultnih predstava “Zečevi su brza hrana”, “Tri klase i gospođa Nušić”, “Rekvijem – Negde između Pariza i Šangaja”, “Razred”, “Poziv na pogubljenje”, “Posle zabave”, “Palilulski roman”, “Nedelja: Juče, danas, sutra”…