Showbiz vesti

Ana Kokić prvi put iskreno o razvodu: "Nikada prva neću tako nešto uraditi..."

Pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen su se razveli prošle godine u julu, kada su i u medijima potvrdili da su stavili tačku na svoj brak. Dugo o tome nisu želeli da pričaju, ali su uvek isticali kako su i posle svega ostali u dobrim odnosima.

08.06.2020. - 10:21h
ana kokić
ana kokićfoto: Printscreen/PrvaTV

Pevačica je u intervjuu za „Gloriju“ izjavila kako su zbog ćerki sačuval odnos međusobnog poštovanja.

"Poželjno je održati normalnu komunikaciju zbog dece. Odnos muža i žene ne treba mešati sa odnosom tate i mame. Mnogi ljudi ne razmišljaju o tome, a onda najviše ispaštaju deca. Njima podsvesno ostaju neke ružne stvari iz detinjstva, koje se kasnije ispolje na nečemu drugom što uopšte nema veze s tim. Jednostavno, te traume im stvaraju nezadovoljstvo. Dečji glas se uvek manje čuje nego glas odraslih", rekla je Ana.

Pevačica kaže da nikad nije imala problem sa Nikolom oko dogovora i da je rastanak bio sporazuman.

"Ni sa kim nisam neprijatelj, niti to želim. Nikada prva neću tako nešto uraditi. Moguće je da bivši supružnici ostanu u dobrim odnosima", dodaje Ana.

Zbog pitanja u vezi sa bivšim mužem se našla u neprijatnim situacijama, jer je izjavila nešto što bi moglo da zvuči kao da ima negativan stav prema bivšem supugu, prenosi zena.blic.rs.

"Meni Nikola kaže - ne znam kako imaš živaca da se bakćeš s tim. Iznervirala sam se jer nikada ni za koga nisam rekla ružnu reč. Naročito za nekoga ko je otac moje dece, bez obzira na to šta je bilo između nas", zaključuje Ana.