Pevačica na štakama izašla na protest! Iako je ubeđena da je preležala koronu, ljubila je ljude uz reči "ne brini, imam antitela"

Iako je povredila koleno, to je nije sprečilo da se pojavi na protestima.

.

Kraljica pop muzike Madona (61) nisu zaustavili ni povreda ni raniji zdravstveni problemi u odluci da se priključi protestu zbog ubistva Džordža Flojda.

Pevačica je izašla na ulicu zajedno sa ostalim građanima Londona. Hodala je uz pomoć štaka i nije nosila masku.

Madona je u oktobru prošle godine povredila koleno i još uvek se oporavlja. Krajem prošle godine rekla je da su se ona i njen tim razboleli u kratkom vremenskom roku i da je najverovatnije u pitanju bio korona virus.

Pevačica je hodala ulicom sa ostalim građanima. U njenoj blizini nije bilo obezbeđenja, iako kako prenose britanski mediji, Madonu je sigurno neko nadgledao sa strane za svaki slučaj, piše zena.blic.rs.

S obzirom na to da se zbog korona virusa situacija u Velikoj Britaniji još uvek nije smirila ljudi su bili u čudu da je Madona išla bez maske, čak se i grlila sa ljudima.

"Imam antitela, nemoj da brineš", rekla je Madona devojci koja je prišla da je zagrli.

Kako je Madona ispričala posle povrede u Parizu krajem godine ubrzo potom ona i njen tim su dobili simptome gripa, ali tad nisu znali šta je u pitanju, mada je muzička zvezda uverena da je preležala korona virus.