Showbiz vesti

Pogledajte koje estradne ličnosti su radile na fakultetu kao predavači!

Mnoge naše poznate ličnosti su u većini slučajeva svestrane. Često su se oprobavale u glumi, pevanju, ali i u oblastima akademskog obrazovanja.

08.06.2020. - 09:01h
fakultet
fakultetfoto: Depositphotos/ Free2014

Modna kreatorka Suzana Perić je jedno vreme bila asistent na privatnom beogradskom fakultetu.

“Jedva čekam da počnu predavanja i da se pokažem na novom zadatku jer mislim da sam mu dorasla budući da sam završila fakultet modnog dizajna u Diseldorfu. Od mene se očekuje da predajem ono na čemu sam diplomirala - tekstil-menadžment i dizajn. Ponosna sam što su studenti izabrali baš mene od nekoliko osoba kojima je ponuđen posao”, pričala je tada Perićeva za medije.

Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalacfoto: Screenshot/Prva TV

I pevačica Nataša Bekvalac dobila je ponudu da po završetku studija radi kao asistent. Bekvalačeva se pokazala kao odličan student na fakultetu na kojem je diplomirala, piše Srbija Danas

“Moja karijera je zahtevna, ali radno vreme nije strogo određeno i bila bih počastvovana da budem asistent, mada je još mnogo rada potrebno za to - pričala je pevačica.

I voditeljka Snežana Dakić okušala kao predavač na fakultetu. Ona je bila asistent na predmetima Radijsko i televizijsko novinarstvo, kao i Agencijsko novinarstvo.