Showbiz vesti

Pančeta je jedan od najomiljenijih likova serije "Igra sudbine", a ne sećate se da je igrala i u sitkomu "Andrija i Anđelka"!

Marica Pančetović poznatija kao Pančeta osvojila je srca publike igrajući u seriji “Igra sudbine”, koju svake večeri gledate u 21h na Prvoj televiziji.

06.06.2020. - 08:18h
Sandra Bugarski u ulozi Pančete
Sandra Bugarski u ulozi Pančetefoto: Screenshot/Prva TV

Publika Beogradskog dramskog pozorišta glumicu Sandru Bugarski dobro poznaje, pošto je njegov stalni član već 25 godina. Bila je deo ekipe kultnih predstava “Zečevi su brza hrana”, “Tri klase i gospođa Nušić”, “Rekvijem – Negde između Pariza i Šangaja”, “Razred”, “Poziv na pogubljenje”, “Posle zabave”, “Palilulski roman”, “Nedelja: Juče, danas, sutra”…

Međutim, u televizijskim projektima je malo ko pamti, što i sama kroz šalu priznaje "kako je mogla kosti u pozorištu da ostavi, niko ne bi znao za nju" sve do popularnosti koja joj je dala serija "Igra sudbine".

Pored uloga u projektima poput "Lepa sela lepo gore", Pozorište u kući", Sumnjiva lica", "Psi laju, vetar nosi", "Junaci našeg doba", Sandra Bugarski se našla i u popularnom sitkomu "Andrija i Anđelka", u ulozi medicinske sestre.