Pančeta je jedan od najomiljenijih likova serije "Igra sudbine", a ne sećate se da je igrala i u sitkomu "Andrija i Anđelka"!

Marica Pančetović poznatija kao Pančeta osvojila je srca publike igrajući u seriji “Igra sudbine”, koju svake večeri gledate u 21h na Prvoj televiziji.

Sandra Bugarski u ulozi Pančete, foto: Screenshot/Prva TV
Sandra Bugarski u ulozi Pančete, foto: Screenshot/Prva TV
.

Publika Beogradskog dramskog pozorišta glumicu Sandru Bugarski dobro poznaje, pošto je njegov stalni član već 25 godina. Bila je deo ekipe kultnih predstava “Zečevi su brza hrana”, “Tri klase i gospođa Nušić”, “Rekvijem – Negde između Pariza i Šangaja”, “Razred”, “Poziv na pogubljenje”, “Posle zabave”, “Palilulski roman”, “Nedelja: Juče, danas, sutra”…

Međutim, u televizijskim projektima je malo ko pamti, što i sama kroz šalu priznaje "kako je mogla kosti u pozorištu da ostavi, niko ne bi znao za nju" sve do popularnosti koja joj je dala serija "Igra sudbine".

Pored uloga u projektima poput "Lepa sela lepo gore", Pozorište u kući", Sumnjiva lica", "Psi laju, vetar nosi", "Junaci našeg doba", Sandra Bugarski se našla i u popularnom sitkomu "Andrija i Anđelka", u ulozi medicinske sestre.