Voleli ste njen hit sa Dinom Merlinom! Muškarci su nekada uzdisali za njom, a danas okopava zemlju na selu! Da li je prepoznajete?

Smatra se jednom od najveih regionalnih zvezda. Iako se povukla sa javne scene, a publika i danas lepo reguje kada čuje njene hitove, pogotovo hit koji je pevala sa Dinom Merlinom.

Dino Merlin, foto: Sean Gallup/Getty Images Entertainment
Dino Merlin, foto: Sean Gallup/Getty Images Entertainment
.

Ivana Banfić je nedavno na svom Instagramu podelila fotografiju iz svoje mladosti, kada je bila na vrhuncu karijere i napisala:

"Ja s 30 godina manje. Tada nisam mogla ni sanjati da ću biti celebrity jednog dana i da će se moje pesme toliko dugo slušati i biti mega hitovi. Jedno veliko hvala ti živote".

Fotografiju možete videti na OVOM LINKU!

Sa porastom popularnosti, Ivana je promenila i imidž, pa je postala vrlo atraktivna i poželjna, a pored odličnih pesama, umela je da zaintrigra javnost i slobodnim izjavama. Tako je ostalo upamćeno kada je u jednoj emisiji otkrila da "da je mogla da vodi ljubav pet puta dnevno".

No, danas ova 50-godišnjakinja živi sasvim drugačijim životom, daleko od svetla reflektora, retko kada nastupa i estrada je nimalo ne zanima.

Posvetila se porodici - svom suprugu Krunu i osmogodišnjem sinu Janu, ali i životu koji je u sklada sa prirodom, miran i uravnotežen. Ipak, Ivana nije odustala od muzike - ona sada drugima prenosi svoje znanje kroz specifične muzičke radionice koje je sama osmislila, a ponekad i prihvati neku od ponuda, pa napravi manji koncert ili dens žurku.

.

Ivana ima i svoj ranč na selu, gde uzgaja životinje i proizvodi domaću hranu, pa tako ponekad na Instagramu podeli i kako izgleda proces sađenja određenih biljaka, te kako se ne libi toga da okopava zemlju.

.

Inače, pre pandemije korona virusa Ivana je objavila knjigu "Devedesete", koje je zapravo svedočanstvo jednog uzbudljivog vremena, a u njoj se prepliću životi brojnih zvezda tog vremena koji su zajedno sa ovom pevačicom bili deo regionalne muzičke scene, piše zena.blic.rs.