Showbiz vesti

Voleli ste njen hit sa Dinom Merlinom! Muškarci su nekada uzdisali za njom, a danas okopava zemlju na selu! Da li je prepoznajete?

Smatra se jednom od najveih regionalnih zvezda. Iako se povukla sa javne scene, a publika i danas lepo reguje kada čuje njene hitove, pogotovo hit koji je pevala sa Dinom Merlinom.

02.06.2020. - 10:17h
Dino Merlin
Dino Merlinfoto: Sean Gallup/Getty Images Entertainment

Ivana Banfić je nedavno na svom Instagramu podelila fotografiju iz svoje mladosti, kada je bila na vrhuncu karijere i napisala:

"Ja s 30 godina manje. Tada nisam mogla ni sanjati da ću biti celebrity jednog dana i da će se moje pesme toliko dugo slušati i biti mega hitovi. Jedno veliko hvala ti živote".

Fotografiju možete videti na OVOM LINKU! 

Sa porastom popularnosti, Ivana je promenila i imidž, pa je postala vrlo atraktivna i poželjna, a pored odličnih pesama, umela je da zaintrigra javnost i slobodnim izjavama. Tako je ostalo upamćeno kada je u jednoj emisiji otkrila da "da je mogla da vodi ljubav pet puta dnevno".

No, danas ova 50-godišnjakinja živi sasvim drugačijim životom, daleko od svetla reflektora, retko kada nastupa i estrada je nimalo ne zanima.

Posvetila se porodici - svom suprugu Krunu i osmogodišnjem sinu Janu, ali i životu koji je u sklada sa prirodom, miran i uravnotežen. Ipak, Ivana nije odustala od muzike - ona sada drugima prenosi svoje znanje kroz specifične muzičke radionice koje je sama osmislila, a ponekad i prihvati neku od ponuda, pa napravi manji koncert ili dens žurku.

Ivana ima i svoj ranč na selu, gde uzgaja životinje i proizvodi domaću hranu, pa tako ponekad na Instagramu podeli i kako izgleda proces sađenja određenih biljaka, te kako se ne libi toga da okopava zemlju.

Inače, pre pandemije korona virusa Ivana je objavila knjigu "Devedesete", koje je zapravo svedočanstvo jednog uzbudljivog vremena, a u njoj se prepliću životi brojnih zvezda tog vremena koji su zajedno sa ovom pevačicom bili deo regionalne muzičke scene, piše zena.blic.rs.