Showbiz vesti

JK odgovorila onima koji je ne vole: "Moj posao je da nekad budem polugola, nekad drska, nekad bezobrazna..."

Nedavno je održala onlajn koncert i tako oborila sve rekorde striminga u regionu. Koncert je gledalo 200 000, a ona se uvek trudi da bude različita od kolega u šoubiznisu, što je opet dokazala. Gost ovoga "Jutra" bila je pevačica Jelena Karleuša. 

26.05.2020. - 11:51h

"Onlajn striming je budućnost našeg posla i ja sam uvek pratila, ali i postavljala trendove. U ovom poslu moraš biti hrabar, moraš biti lud i raditi nešto što se ne isplati, da bi u šoubizu bio drugačiji ", započinje priču i dodaje da je želela da se oproba u tome prvi put, a sve uz pomoć njenog izvršnog producenta Zorana Birtaševića ispalo je onako kako je zamislila.

"Pokreće me želja za dokazivanjem u zemlji gde te stalno omalovažavaju i govore da ti to ne možeš i da nisi ono za šta se predstavljaš", rekla je Karleuša, ali i napomenula da ona privatno nije ono što ljudi vide na sceni. 

Na pitanje voditeljke Jovane Joksimović kome se dokazuje, pevačica je kratko odgovorila:

"Dokaujem se prvo sebi, jer sam ja sujetni lav koji ne kaže sebi da bude najbolja, već  želim da dam 300 odsto svojih mogućnosti".

Onlajn nastup je snimljen uživo, a kako ga komentariše onima koji je ne vole i koji joj stalno nešto zameraju, poslušajte u prilogu koji sledi.