Showbiz vesti

Nakon obreda menstrualnom krvlju, ćerka Verice Rakočević ponovo iznenadila javnost (FOTO)

Dizajnerka nameštaja Elena Karaman Karić, inače ćerka modne kreatorke Verice Rakočević, često je aktivna na svom Instagram profilu gde svakodnevno prikazuje rituale koje sprovodi.

24.05.2020. - 10:00h
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Karaman 🌹 (@elena.karamankaric) on

Domaću javnost je nedavno šokirala ritualom sa menstrualnom krvlju, a nije joj strano ni praznovanje paganskih praznika. Objavu na ovu temu možete pogledati na OVOM LINKU.

Elena uživa u svojim običajima i često propagira ženske principe i vraćanje prirodi.

U poslednjoj objavi na Instagramu koju možete videti na OVOM LINKU, podsetila je na nepravde tokom istorije:

“Nekada davno, žene su ubijane zbog pravljenja napitaka od bilja. Nekada su mudre žene spaljivane na lomači zbog poznavanja Zemaljske mudrosti. Nekada je bio greh biti seksualan, okupljati se u grupama ili šetati samostalno. Smatrano je grehom pomagati ženama prilikom porođaja i lečiti se biljkama i prirodnim sredstvima. Nadam se da se zatvara krug noćne more u trajanju od 5 000 godina, ere ratova, mučenja, masakra i ludačkog ega pokrenutog od strane muških bogova”, napisala je dizajnerka i dodala:

“Moramo obnoviti ljudsku vrstu i preispitati istoriju, postaviti izostavljene stvari na svoje mesto: Zemlju, telo (sveta sektualnost), ženstvenost i nesvesno”, zaključila je Elena.