Showbiz vesti

Mediji objavili lažnu vest da je preminuo čuveni glumac Mustafa Nadarević, posle čega se on javio iz bolnice i poručio...

Nedavno se na Internetu pojavila vest da je čuveni glumac 77-godišnji Mustafa Nadarević preminuo, ali na sreću reč je o lažnoj informaciji.

21.05.2020. - 09:52h
Mustafa Nadarević
Mustafa Nadarevićfoto: Youtube Printscreen/lud zbunjen normalan

Odmah po objavljivanju vesti, glumac se javio iz zagrebačke bolnice, demantovavši zastrašujuće natpise.

"U bolnici sam još. Razumete me, nadam se, da ne mogu duže razgovarati. Hvala vam što se interesujete za moje zdravstveno stanje", rekao je glumac za "Dnevni Avaz".

Ova glumačka legenda, domaćoj publici najpoznatiji po ulozi Izeta Fazlinovića u seriji "Lud, zbunjen, normalan", trenutno je hospitalizovan zbog raka pluća sa kojim se bori nekoliko meseci unazad.

Podsetimo, Nadarević je u januaru ove godine otkrio da mu je dijagnostikovana opaka bolest, ali iz izvora bliskih glumčevom okruženju stižu vesti da je njegovo stanje stabilno, te da se svi nadaju najboljem mogućem ishodu.

On se početkom marta obreo u Sarajevu kako bi snimio nove epizode kultne serije "Lud, zbunjen, normalan", ali je ubrzo snimanje prekinuto zbog pandemije korona virusa. Nakon toga se vratio u Zagreb, a krajem istog meseca ponovo je završio u bolnici zbog dodatnih ispitivanja, piše zena.blic.rs.

Ekipa serije "Lud, zbunjen, normalan" poručila je da nemaju nameru da nastave snimanje bez Nadarevića.