Glumac o holivudskoj karijeri: Iskreno o saradnji sa Bredom Pitom, a koje fore je prisvojio od Morgana Frimana?

Emitovanje serije "Besa" beleži veliku gledanost na našoj televiziji, kao da se sada premijerno prikazuje. Šta će biti sa drugom sezonom i pod kojim uslovima će se snimati nastavak , otkrio nam je u "Jutru" glumac i protagonista serije Miloš Timotijević.

.

Pre početka pandemije,snimanje druge sezone "Bese" planirano je za avgust, ali je i dalje sve na stend baju. Reditelji ne pristaju na snimanje u ograničenim uslovima, jer žele da publici omoguće epizode visokog kvaliteta, kao što je bilo do sada.

Bilo je nemoguće ne osvrnuti se u emisiji na stanje glumaca u Srbiji bez poslovnih angažmana tokom karantina, ističući da postoje tri grupe zaposlenih u kulturnoj sferi, a Miloš Timotijević spada u samostalne umetnike.

"Problem je što u Srbiji i dalje nije donet Zakon o kulturi, na koji svi čekamo već 25 godina. Iako je protekle dve godine bilo dosta posla za glumce, nama fali sistemsko rešenje za problem finansiranja umetnika", zaključuje Timotijević.

Zašto se Miloš Timotijević tokom dvomesečne izolacije sećao saradnje sa Bredom Pitom i kakve uspomene ga vežu iz perioda snimanja u Holivudu, poslušajte u prilogu koji sledi.