Sećate se ovog 52-godišnjaka, najzgodnijeg milionera na svetu? Danas čeka dete sa 25 godina mlađom devojkom koja izgleda savršeno!

Đanluka Vaki je pre dve godine oduševio svet svojim plesnim umećem, a s obzirom na to da ima 52 godine, mnogi muškarci su mu još tad pozavideli na fizičkom izgledu. Sada je opet u žiži interesovanja javnosti, jer je objavio na svom Instagram profilu da će postati otac!

.

Vest čeka bebu sa svojom devojkom Šeron Fonsekom objavio je baš na Dan majki – 10. maja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Šeron Fonseka i Đanluka Vaki, foto: John Phillips/Getty Images for World Bloggers Awards
Šeron Fonseka i Đanluka Vaki, foto: John Phillips/Getty Images for World Bloggers Awards
.

"Danas je Dan Majki i naravno - pre svega su moje misli usmerene na moju majku, ali moram da kažem kada sam u životu razmišljao o potencijalnoj majci za svog sina, ta žena je u mojoj glavi imala sve karakteristike koje Šenon ima. Srećan sam što mogu da vam kažem da Šeron i ja čekamo bebu, a ona će biti tačno onakva majka kakvu sam oduvek želeo za svoje dete", obratio se Đanluka svojim pratiocima, dok ga je ova 25-godišnja lepotica držala za ruku i glavu naslonjenu o rame.

"Želimo da pošaljemo sve blagoslove mojoj majci i svekrvi i hvala ti, ljubavi moja, što si mi dao ovaj poklon", dodala je ova zanosna brineta.

.

Ovaj snimak pregledan je više od 4 miliona puta, a prikupio je i 30.000 komentara.

Podsetimo, bogatstvo Đanluke Vakija procenjuje se na 300 miliona dolara, mada mnogi tvrde da je reč i o 450 miliona. Potiče iz bogate italijuanske porodice - njegov otac je bio vlasnik multinacionalne kompanije "Industria Maccine Automatiche", a sam Đanluka je u istoj bio član uprave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

.

Inače, Šeron je rođena u Venecueli, ali se školovala u Majamiju. Pored modelinga, bavila se i glumom i novinarstvom, ali je svojevrsna Instagram senzacija - tamo je prati više od milion ljudi!

Par je u vezi nešto više od godinu dana, a uživaju u luksuznom životu, fensi garderobi i skupim putovanjima, a često objavljuju snimke na kojima zajedno đuskaju - a to je ono što je i proslavilo ovog Italijana, piše blic.rs.