EMOTIVNE OBJAVE TERAJU SUZE NA OČI: Pogledajte kako su poznate ličnosti proslavile DAN MAJKI

Ceo svet je proslavio veliki praznik - Dan majki, a među njima su bile i brojne poznate ličnosti iz zemlje i regiona. Oni su iskoristili priliku da na društvenim mrežama pokažu koliko jak uticaj imaju majke, ali i kako izgledaju žene koje su ih rodile.

.

Neda Ukraden je objavila fotografiju svoje mame, koja više nije među živima i iskoristila priliku da svim majkama širom sveta čestita praznik i pokaže da je to najlepša uloga u životu svake žene.

.

Severina je emotivnu objavu posvetila svojoj majci Ani Vučković i istovremeno rastužila svoje pratioce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovo je moja mama, 'ko god je upozna, svi je vole - vesela, okretna, lucidna, duhovita, da ne nabrajam... i to sa sve svoje 82 godine. Kad je nije bilo kući, to je za mene bila kuća bez srca. U najtežim trenucima mog života je uvijek bila briljantno točna: ”Ćerce, slušaj, samo naprid i ne misli na jučer. To je prošlo, a šta je prošlo, prošlo je... Ej dušo (zove me na telefon) reci mi di si? Jesi jela? Biće nisi? Alo, sad me zvala jedna da nešto pišu o tebi. A ja joj kažem: “Boga ti, a da o kome će”? Pa sam čitala u Slobodnoj da te nešto napa' onaj pop. I ja nabavila broj i lipo sam mu sve objasnila. I još sam mu rekla, ako te još koji put spomene, da ću mu ja Boga pokazat. I bija je sad na televiziji, ma te nije ni spomenija... A nekidan jedna u busu kaže nešto ''Severina''. I ja pitam: “Šta Severina”? A ona kaže: ''A ali je vi poznajete”? Na to ću ja: ''Jesam, od malih nogu je znan.'' Slušaj, ćerce, ti znaš 'ko si i mater zna i da se cili svit okrene protiv, ”onaj gore” zna. A znaš i ti i viruj u sebe, jesi me čula? Nego, di mi je unuk? Daj mi dite na telefon… Aloo, baba je, muzuviru moj....'' I tako vam je meni s njom... ''Nek' te čuva Gospa Sinjska, sine moj, a mater se moli za te.'' I ja za te… To je mater. Sretan ti majčin dan, volim te, Mama ❤️ #slusajmater #rambomother #mojamatertetrazi #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

.

“Ovo je moja mama, ko god je upozna, svi je vole – vesela, okretna, lucidna, duhovita, da ne nabrajam… I to sa sve svoje 82 godine. Kad je nije bilo kući, to je za mene bila kuća bez srca. U najtežim trenucima mog života je uvek bila briljantno tačna: Ćerce, slušaj, samo napred i ne misli na juče. To je prošlo, a šta je prošlo, prošlo je… Ej dušo (zove me na telefon) reci mi de si? Jesi jela? Biće nisi? Alo, sad me zvala jedna da nešto pišu o tebi. A ja joj kažem: “Boga ti, a da o kome će?” Pa sam čitala u Slobodnoj da te nešto napa’ onaj pop. I ja nabavila broj i lepo sam mu sve objasnila. I još sam mu rekla, ako te još koji put spomene, da ću mu ja Boga pokazati. I bio je sad na televiziji, ma te nije ni spomenuo… A neki dan jedna u busu kaže nešto “Severina”. I ja pitam: “Šta Severina”? A ona kaže: “A ali je vi poznajete”? Na to ću ja: “Jesam, od malih nogu je znan.” Slušaj, ćerce, ti znaš ko si i mater zna i da se celi svet okrene protiv, ”onaj gore” zna. A znaš i ti i veruj u sebe, jesi me čula? Nego, de mi je unuk? Daj mi dete na telefon… Aloo, baba je, muzuviru moj…”I tako vam je meni s njom… “Nek’ te čuva Gospa Sinjska, sine moj, a mater se moli za te.” I ja za te… To je mater. Sretan ti Majčin dan, volim te, mama”, napisala je pevačica.

I njena koleginica Sanja Doležal pokazala je kako izgleda njena mama i čestitala joj praznik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mama❤❤❤

A post shared by Sanja Dolezal (@sanjadolezal) on

.

Dan majki slavio se i u domu čuvenog violončeliste Stjepana Hausera, koji je za Instagram pozirao sa svojom mamom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Mother’s Day ❤️

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

.

Na društvenim mrežama i Nina Badrić je čestitala Dan majčinstva, objavivši sliku svoje majke od koje je, sudeći po fotografiji, povukla lepotu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sretan ti majcin dan ❤️

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

.

Izvor: Grand