Bila je voditeljski par zajedno sa Boškom Jakovljevićem, a onda je napustila posao! Danas je modna dizajnerka!

Marija Maćić, danas Tarlać, bila je jedna od najpoznatijih manekenki devedesetih i vodila je popularnu emisiju “City Club“ rame uz rame sa Boškom Jakovljevićem, Radom Radenović, Ivanom Baltić, Biljom Obradović i drugima. Iako je odavno otišla iz voditeljskih voda i danas intrigira svojim zanimanjem, a ljudi vole da je sretnu na javnim događajima.

.

Nekadašnja voditeljka i manekenka danas vodi skladan porodični život, a povremeno je možemo videti na javnim događajima, uglavnom modnog karaktera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by store m a r i j a t a r l a c (@tarlacmarija) on

.

Marija je neko vreme radila kao organizator venčanja sa koleginicom Tamarom Paunović, a poslednjih šest godina se bavi modnim kreiranjem. Mnoge sofisticirane žene koje prate modu, obožavaju njene komade, jer su pravljeni od prirodnih materijala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by store m a r i j a t a r l a c (@tarlacmarija) on

.

Posebno je interesantno i njeno druženje sa Boškom Jakovljevićem koje se održalo do danas, svih ovih decenija i istinski se vole i poštuju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by store m a r i j a t a r l a c (@tarlacmarija) on

.

Udata je za bivšeg košarkaša Dragana Tarlaća, sa kojim ima sina Vuka koji se poput tate bavi košarkom. Bivša manekenka i dizajnerka Marija Tarlać i u to vreme košarkaški reprezentativac Srbije i Crne Gore Dragan Tarlać venčali su se 2003. u manastiru Krka u severnoj Dalmaciji. Pre venčanja dobili su sina Luku. U javnosti se zajedno pojavljuju veoma retko, ali ono što je poznato je da se veoma vole i brižljivo neguju svoju ljubav sve ove godine, piše blic.rs.