Ljubav zapisana u zvezdama, strast od koje se nije moglo pobeći: Kako je Ešton Kučer zavoleo Milu!

Ona je dugi niz godina čekala da je glumac primeti i zavoli.

foto: EPA/PAUL BUCK
foto: EPA/PAUL BUCK
.

Zaljubiti se u kolegu sa kojim snimaju film ili seriju nije ništa neobično u Holivudu. Mnogi slavni parovi, kao što su Kurt Rasel i Goldi Hon ili Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli, upoznali su se i zavoleli baš na taj način.

Ali, jedna ljubav poznatih sasvim je drugačija od ostalih. Bilo je potrebno da prođe punih 14 godina od prvog susreta da Ešton Kučer i Mila Kunis postanu par.

Ovo je njihova ljubavna priča!

Njen prvi poljubac u životu

Krajem devedesetih, Mila i Ešton su zajedno glumili u That ’70s Show. Mila je bila toliko mlada da je lagala koliko ima godina, samo da bi mogla da glumi u seriji. Imala je 15 godina. Toliko je očarala sve kolege i producente, da niko nije mario za njenu laž kada je jednom izašla na videlo.

Ešton je tada imao 20 godina.Razlika od 5 godina ne smatra se velikom, ali u to vreme Mila je bila maloletna. Prvi muškarac s kojim se poljubila bio je upravo Ešton, i to prema scenariju i pred kamerama.

Mladi glumac to nije znao i kasnije je govorio da bi bio pod mnogo većim pritiskom da je bio svestan da je to Milin prvi poljubac u životu.

Nastavili su da snimaju seriju i godinama kasnije, kada je Kučer oženio 16 godina stariju Demi Mur. Zaljubljenoj Mili ova vest je slomila srce, ali i dalje je ćutala i uživala u radu sa Kučerom.

Njegov brak sa Demi Mur potrajao je 6 godina, sve dok ga glumica nije ostavila zbog prevare i podnela zahtev za razvod. Istovremeno, Mila je uplovila u prvu veliku emotivnu vezu, sa glumcem Mekolijem Kalkinom, zvezdom hit filmova Sam u kući.

Počeli su da se zabavljaju 2002. godine, ali Mila je odbijala da otkriva medijima bilo kakve detalje iz privatnog života, kao što to čini i danas.

"Zajedno smo 7 godina baš zato što ništa ne otkrivamo medijima. Ova ljubav je već poznatija nego što želim da bude", rekla je Mila tada.

Raskinuli su 2011. godine, iste godine kada se i Kučer razveo od Demi Mur.

foto: Victor Boyko/Getty Images, Entertainment
foto: Victor Boyko/Getty Images, Entertainment
.

Mila i Ešton sreli su se ponovo 2012, kada su oboje izašli iz dugih veza. Bilo je to na jednoj dodeli nagrada, i čim ga je ugledala, Mila mu je potrčala u zagrljaj.

"Znate onaj trenutak kada vam srce preskoči jedan otkucaj - e, to mi se desilo s Eštonom", otkrila je Mila kasnije.

Glumcu je bilo drago što ju je ponovo video posle nekoliko godina i pozvao ju je na žurku u njegovoj kući. Ali, Mila nije imala pojma da Ešton ima sasvim drugačije namere od njenih - želeo je da je upozna sa njegovim najboljim drugom, jer je mislio da je ona idealna žena za tog prijatelja!

Ipak, sudbina je htela drugačije i Mila i Ešton postali su par nekoliko meseci nakon susreta na dodeli nagrada. Pustili su da sve ide svojim tokom.

Kada su konačno uplovili u vezu, izgledalo je kao da žele da nadoknade sve vreme koje su propustili od kad su se upoznali. Tokom četiri godine koliko se znalo za njihovu vezu, par se venčao i dobio dvoje dece, ćerku Vajat (6) i sina Dmitrija (4).

Za njihovo venčanje nije se znalo punih godinu dana. U tišini su se voleli, rađali decu i bili srećni.

Mila i Ešton su jedno drugom najbolji prijatelji i svoju sreću ne shvataju "zdravo za gotovo". Prošlo je više od dvadeset godina kada su se prvi put sreli, a danas je jasno da su oni dve srodne duše i dva dela slagalice koji se savršeno uklapaju.

Kučer obožava svoju ženu i javno je priznao da je srećnik što se Mila zaljubila baš u njega.

"Ona je najvrednija i najvažnija osoba u mom životu", priznao je Kučer pred milionskom publikom.

"Ne postoji ništa što ne znamo jedno o drugom. I loše, i lepo, i ružno. Udata sam za najboljeg prijatelja. To je možda kliše, ali je tako. I nije mi žao", otkrila je Mila.

Izvor: Stil