Indira Levak: "Ronaldo, Mesi i ostali, nemaju šansu pored mene"

Mnoge je policijski čas doveo na ivicu živaca, ali nam se čini da ograničenje slobode kretanja najteže pada osobama sa jako izraženom energijom i koje su navikle da stalno budu u pokretu. Jedna od njih je hrvatska pevačica Indira Levak koja se rado odazvala pozivu Exkluziva i otkrila kako provodi dane u karantinu.

.

"Ja tu svoju hiperaktivnost izbacujem kroz fizičku aktivnost. Imam super trenera i svako jutro započinjem vežbanjem. Čim se završi ovo stanje, imaćete najspremniju pevačicu na muzičkoj sceni. Znači Ronaldo, Mesi i ostali, nemaju sanše pored mene, kad je u pitanju kondicija", našalila se pavačica.

U izolaciji joj je najbolji prijatelj suprug, koji joj je nedavno pomogao da se i ofarba.

Sa svojim prijateljima kolegama, ovih dana, napravila je pesmu "Za milion godina" i savetuje sve da numeru slušaju svakog dana narednih dana.

"Napravili smo eliksir sreće. Pesma je vrlo pozitivina, daje nadu, u ovim čudnim vremenima. Zaista je teško, ali treba podići glavu. Ja sam večiti optimista, žena ratnica, kod mene nema predaje. Uvek treba imati nadu u bolje sutra, kooje nam definitivno dolazi. Upravo je to poruka ove pesme", objasnila je Indira.