Posle "Velikog brata" pobegao iz Srbije, a danas Karlo živi ovako! Većina na društvenim mrežama misli da mu je žena ćerka

Sećate li se Karla Zagorca, jednog od najvećih favorita rijalitija “Veliki brat” emitovanog 2009. godine?

.

Karlo je tada pred kamerama započeo vezu sa 13 godina mlađom Violetom Ralevom, koju su nastavili godinu dana nakon izlaska iz kuće. Razlog prekida je, kako je on naveo, velika razlika u godinama.

Međutim, sudeći po fotografijama na Instagramu, Karlo i danas ljubi mlađu, a njene fotografije možete pogledati OVDE.

Karlo je po zanimanju fizer i tatu-majstor, a popularnost je stekao učestvovanjem u “Velikom bratu”, zbog koje je jedno vreme napustio zemlju.

“Period od kada sam napustio kuću "Velikog brata" bio je vrlo stresan po mene, zbog instant popularnosti i previše dokonih obožavalaca onog Karla iz kuće. Pobegao sam iz Srbije da bih se odmorio i da bi me zaboravili. Ne bih ušao u rijaliti ponovo, jer sada imam svoju porodicu, koju ne želim da razvlačim po novinama, ne postoje te pare zbog kojih bi to radio. Imam predivnu porodicu koja nema nikakve veze s "Velikim bratom" i tako će i ostati”, izjavio je za medije, a prenosi blic.rs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karlo Zagorac (@carlozagorac) on

.

Razlika između njega i partnerke je šest godina, zbog čega ponekad na društvenim mrežama dobija neprimerene komentare.

“Opet su mi rekli kako mi je ćerka lepa. A oni ne znaju da je moja žena mlađa od mene samo šest godina i da je mama velikog momka od 12. Moja Šoma. Omiljeno biće, koje je večno mlado”, naveo je Karlo.

Karlo danas živi skromno, i dalje radi kao frizer i tatu-majstor, a u slobodno vreme uživa sa svojom porodicom, piše blic.rs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karlo Zagorac (@carlozagorac) on