Đorđe David izašao iz samoizolacije i evo šta je prvo uradio: "Naravno, njena želja meni zadatak! I bi orobljavanje prodavnice"

Popularni roker Đorđe David koji je pobedio korona virus po izlasku iz bolnice morao je da provede dane u samoizolaciji. Ta propisana mera je konačno završena i sad frontmen benda "Death saw" može da se vrati normalnom životu. Najviše se obradovao što će napokon moći da vidi i zagrli svoju ćerku Stašu koja mu je najviše nedostajala dok je bio na lečenju.

foto: Prva Tv/PrtScr
foto: Prva Tv/PrtScr
.

"Gotova i samoizolacija! A ona je danas izrazila želju da "opljačkamo" radnju sa igračkama. Naravno, njena želja meni zadatak! I bi orobljavanje prodavnice", napisao je član žirija u "Zvezdama Granda" uz fotografije na Instagramu na kojima je i njegova mezimica.

Fotografije iz pohoda na prodavnicu igračaka pogledajte OVDE!

Podsećamo, Đorđe je 26. marta obavestio javnost da je saznao da je pozitivan na koronu, a već tada je bio u bolnici. Mučio ga je jak kašalj, temperatura i lekari su mu ustanovili zapaljenje pluća. Roker se često oglašavao sa odeljenja pulmologije Kliničkog centra Srbije, gde je i ležao. On je obaveštavao sve kako mu protiču dani u bolnici kao i kako napreduje njegov oporavak. Posle 16 dana koje je proveo u bolnici, konačno je otpušten kući.

Izvor: Grand