Sve mu brani: Megan Markl sve vreme kontroliše Harija?

Megan Markl ima veliku kontrolu nad svojim suprugom, princem Harijem, tvrde strani mediji.

Megan štošta zabranjuje svom suprugu?, foto: Toby Melville - WPA Pool/Getty Images Entertainment
Megan štošta zabranjuje svom suprugu?, foto: Toby Melville - WPA Pool/Getty Images Entertainment
.

Postoje čak tri načina kojima Megan "hipnotiše" princa Harija.

Pre svega zahvaljujući njenom ultimatumu, princ Hari nije više deo kraljeveske porodice, te se sada mora da se suoči sa izazovima koji ga čekaju.

Šta će princ Hari raditi svakodnevno?

Činjenica je da Hari nikada nije imao karijeru, te stoga nije kvalifikovan da radi mnogo više od onoga što je radio u životu princa.

Jedini njegov povod za dolazak u Los Anđeles je podrška Megan kako bi izgradila svoju karijeru i ispunila svoje ambicije.

U drugim pilikama, Megan će mu reći da ostane kod kuće i osmehuje se njenim druženjima sa poznatima, tvrde strani mediji.

Princ Hari je potpuno odsečen od svoje porodice

To što Megan ima loše odnose sa njegovom porodicom, ne znači da bi tako trebalo da bude i sa princem Harijem. On je uvek bio blizak sa svojim ocem, bakom, a posebno sa bratom.

Iako su se loše vesti pojavljivale ovih nedelja u njihovoj porodici, Hari se ipak brinuo za svoje bližnje. Međutim Megan to ipak nije zabrinjavalo, isto tako ona zna da će preseljenjem u Los Anđeles moći da vrši uticaj na princa.

Megan će verovatno prisiliti Harija do odustane od lova

Lov je nešto u čemu su prinčevi Hari i Vilijam godinama uživali, sve je to vezano za kraljevsku porodicu koja je generacijama gajila taj sport.

Megan će po svemu sudeći Hariju zabraniti da se bavi lovom, jer ona ne voli da on to radi.

Ako je verovati stranim medijima, Markl odlučuje gde će živeti, koje članove porodice princ sme da vidi i koje hobije Hari sme da upražnjava.

Izvor: Blic