Obožavaoci oduševljeni novim potezom slavnog šarmera: "Nikada do sada nisam osetio potrebu za ovim!"

Socijalnu distanciranost i izolaciju zbog pandemije korona virusa mnogi leče virtuelnim zbližavanjem. Pa čak i oni koji do sada nisu preferirali onlajn komunikaciju poput glumca Džonija Depa koji je na sreću brojnih obožavatelja konačno osvanuo na Instagramu.

Nije odoleo Instagramu, foto: EPA/FRANCK ROBICHON
Nije odoleo Instagramu, foto: EPA/FRANCK ROBICHON
.

Svoj profil otvorio je u četvrtak poslepodne, a u prvih sat vremena od otvaranja prikupio je više od 250.000 pratilaca dok se taj broj u nepunih 24 sata popeo do dva miliona!

"Zdravo svima... Snimam sada nešto za vas... dajte mi minut", stoji u opisu prve fotografije 56-godišnjeg glumca na Instagramu koju je "lajkovalo" više od milion korisnika te društvene mreže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello everyone... filming something for you now... gimme a minute

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp) on

.

Nedugo zatim, Dep se obožavaocima obratio i videom u trajanju od 8 minuta kojim je svima zahvalio na podršci koju mu pružaju, otkrio razloge zbog kojih se tek sada pridružio Instagramu, ali i pozvao sve na odgovorno ponašanje u ovim neizvesnim vremenima.

- Nikada do sada nisam osetio neki poseban razlog da se pridružim društvenim mrežama, ali mislim da je sada vreme za otvaranje dijaloga jer je pretnja ovog nevidljivog neprijatelja već prouzrokovala neizmerne tragedije i štetu ljudskim životima - otkrio je Dep.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Collaboration with my dear friend @jeffbeckofficial . Link in Bio

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp) on

.

Zvezda filma "Pirati sa Kariba" svoje pratioce pozvao je i da brinu jedni o drugima za vreme globalne pandemije i savetovao im da ostanu aktivni uprkos izolaciji.

- Ne možemo i ne smemo da ppodnesemo isključivanje i prepuštanje paklenoj karantinskoj monotoniji. Danas stvorite nešto što će koristiti vama i drugima sutra. Učinite sve što smatrate da bi moglo biti od koristi za ulepšavanje nečijeg dana. Crtajte, čitajte, slikajte, mislite, učite, snimite film mobilnim telefonom, svirajte ako znate, a ako ne znate, učite - poručio je glumac.

Izvor: Večernji list