Stiže prinova: Megan Markl ponovo trudna?

Megan Markl, supruga princa Harija, ponovno je pokrenula sumnje o dolasku prinove u njihovu porodicu.

Druga beba ubrzala je preseljenje u Ameriku?, foto: Photo by Chris Jackson - Pool/Getty Images, Chris Jackson Collection
Druga beba ubrzala je preseljenje u Ameriku?, foto: Photo by Chris Jackson - Pool/Getty Images, Chris Jackson Collection
.

Naime, kako prenosi američki "Hollywood Gossip", iznenadni dolazak Megan i Harija u Ameriku, izvor blizak kraljevskoj porodici tumači na poseban način i čvrsto veruje da će maleni Arči uskoro dobiti brata ili sestru.

Njihovo neobično ponašanje, objašnjava portal, dokaz je kako je navedeno istina.

Naime, par se naprasno odselio u Ameriku i to pre nego što je to područje sveta postalo najugroženije. Dogodilo se to na iznenađenje mnogih koji su očekivali da će bivši kraljevski par ostati u Kanadi gde u blizini Vankuvera imaju sigurnu vilu.

Ipak, izvor tvrdi kako postoji dobar razlog za ovaj vrlo iznenađujuć tajming.

"Hteli su da se odsele pre nego što Megan dođe do perioda u kojem više ne sme da putuje, pre nego što let avionom bude riskantan za dete", kaže izvor i dodaje kako su svi bili iznenađeni odlukom iz vedra neba da odlete "preko bare".

"Hari i Megan su imali zaista napornih poslednjih par meseci, ali oboje osećaju kako je vreme za bebu. Znaju kako im je Arči doneo ogromnu sreću i ne mogu da dočekaju još jednog anđela", rekao je izvor.

Izvor: Blic