Široko: Megan i Hari kupili kuću od Mela Gibsona za 12.000.000 funti?

Princ Hari i Megan Markl kupili su kuću od glumca i reditelja Mela Gibsona za 12.000.000 funti, pišu strani mediji. Kuća ima pet spavaćih soba i bazen, a par se za nju raspitivao čim su se preselili u Vankuver.

Za nekretninu su izdvojili &tričavih& 12 miliona funti!, foto: Toby Melville - WPA Pool/Getty Images Entertainment
Za nekretninu su izdvojili "tričavih" 12 miliona funti!, foto: Toby Melville - WPA Pool/Getty Images Entertainment
.

U sada već izbrisanoj objavi na Instagramu, lokalna agentkinja za nekretnine u Los Anđelesu, Andrea Pilot, prošli nedelje je napisala: "Velika je vest da princ Hari i Megan kupuju kuću Mela Gibsona".

Iz kompanije koja prodaje nekretninu nisu potvrdili da je par kupio kuću, ali je izvor za strane medije rekao da kuća jeste prodata.

- Kuća je veoma lepa, pa su možda samo otišli da e pogledaju i kupili je. Tamo imaju potpunu privatnost, a na tržištu nema ničeg sličnog - rekao je izvor.

.

Podsetimo, Hari i Megan su u januaru najavili da odstupaju od kraljevskih dužnosti i preselili se u Vankuver. Službeno su odstupili s dužnosti krajem marta, a iz Vankuvera su se preselili u Los Anđeles, Meganin rodni grad, gde živi i njena mama Doria Ragland.

Mnogi smatraju da je razlog njihovog preseljenja Meganina želja da se vrati glumi. Njen prvi posao nakon osamostaljenja bio je Diznijev dokumentarac o slonovima u kojem je posudila glas.

Izvor: 24sata.hr