Hoda među fanovima kao Isus: Da li Džared Leto vodi sektu na ostrvu u Hrvatskoj?

Svet je bio iznenađen kada je pevač i glumac Džared Leto izjavio da je proveo dve nedelje na meditaciji bez sredstava za komunikaciju i da zbog toga nije imao pojma o pandemiji.

Džared Leto, foto: Tullio M. Puglia/Getty Images, Entertainment
Džared Leto, foto: Tullio M. Puglia/Getty Images, Entertainment
.

Meditacija, nju ejdž i slični alternativni stilovi života i aktivnosti nisu strani ovom dobitniku Oskara, a o tome najbolje govori i poseban aranžman koji on obezbeđuje svojim fanovima.

"Mars Island" je privatno ostrvo u Hrvatskoj na kom možete provesti vreme sa poznatim pevačem i njegovim bendom, u aktivnostima koje se na njihovom sajtu nazivaju "jačanje zajednice" ili "holističke masaže".

Na nekoliko fotografija koje su objavljene sa prošlogodišnjeg okupljanja, mogu da se vide posetioci koji nose belo, i pevač koji svojim izgledom i manirima izgleda kao Isus Hrist.

.

Sedenje na podu, bungalovi koje iznajmljujete ali je dozvoljeno i drugim posetiocima da vam ulaze u smeštaj jer je poenta ovog putovanja "jačanje zajednice", meditacija, obavezno nošenje odeće bele boje ali i mogućnost da se istetovirate na ostrvu posebnim tetovažama napravljenim za ovaj aranžman, navelo je ljude da misle da je u pitanju sekta.

A tviter objava benda Džareda Leta "30 seconds to Mars" na kom je napisano "Ovo je kult" sa ilustrativnim fotografijama svakako ne pomaže situaciji.

Iako ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo da Leto vodi sektu na ovom ostrvu, svakako su ova okupljanja malo bizarna.

A ako želite ovo jedinstveno iskustvo, budite spremni da izdvojite ogroman novac- karte za ovaj aranžman se kreću od 1.500 dolara do neverovatnih 6.500 dolara, a sledeće okupljanje planirano je u avgustu ove godine.

Izvor: b92.net