Showbiz vesti

Bojana Barović poručila "Mi ostajemo kod kuće" i fotografijom pokazala šta radi njena porodica dok vlada korona

Bojana Barović i Nikola Rokvić odlučili su da izlaske napolje u ovom periodu svedu na minimum. Naime, kako čitav svet pati zbog pandemije virusa korona, ovaj par je rešio da zaštiti svoju decu Leonu i Simeona.

 

16.03.2020. - 09:44h
Bojana Barović
Bojana Barovićfoto: Prva Tv/PrtScr

Njih četvoro provode vreme zajedno i to je ono što je za njih najbolje u ovoj teškoj situaciji! Bojana se oglasila i otkrila da zbog dece više nije onako opuštena kao ranije, te da će činiti sve što je u njenoj mogućnosti da deca budu na sigurnom.

Mi ostajemo kod kuće! Apsolutno nisam paničar i živela sam po Aziji u jeku ptičjeg gripa, cunamija na Tajlandu i sličnih prirodnih i veštačkih katastrofa svuda po svetu bez imalo panike.. E, sad imam decu, i sve se promenilo, i hvala Bogu što nisam toliko opuštena kao nekad, jer bi to bilo neodgovorno za ova mala bića koja ne umeju da se zaštite sami! Da, možda deca ne oboljevaju toliko itd. itd, ali NE želim da budem ta koja će se uveravati u to kako utiče na decu! Tim rečeno, uradiću sve što je u mojoj moći a to je da nas adekvatno zaštitim ostankom kući i izlaženju samo po potrebi. To je ono na šta mi možemo uticati, ostalo je Božija volja! Uostalom, ovo vreme treba iskoristiti za kvalitetno vreme sa decom i svojim bližnjima i pretvoriti u neke divne zajedničke momente!

Sliku pogledajte OVDE

Izvor: glossy.espreso