Showbiz vesti

Žene su ludele za njim u seriji "Rubi". Danas se slika obnažen, genitalije prekriva plastikom i šalje važnu poruku svetu!

Sebastijan Rulji se proslavio ulogom zgodnog Hektora u sapunici Rubi, a iako je od te serije prošlo 16 godina, danas izgleda jednako dobro, ako ne i bolje.

15.03.2020. - 08:06h
foto: Youtube screenshot

Argentinski glumac Sebastijan Rulji na društvenim mrežama neretko objavljuje fotografije na kojima ne nosi ništa, a intimne delove prekrije rukama. Ili smećem, kako bi poslao važnu poruku (pogledajte OVDE).

- Podigao sam dlanove, ali ako ne vidite više, to je zbog smeća. Nadam se da će ova fotografija doći do ljudi koji će shvatiti da je šteta to što se smeće gomila na plažama i kvari puno toga, uključujući i ovu fotografiju. Da nema toliko smeća, ova plaža bi bila raj. Ovaj svet bi bio drugačije mesto - poručio je i dodao:

- Ne bacajte smeće, ne koristite toliko plastike. Očistimo plaže, pokupimo ono što možemo. Nadam se da će ovo ludilo pomoći da se podigne svest o tome kako je važno da čuvamo našu okolinu, našu planetu. Hvala vam na lajkovima i komentarima, ali biću vam još zahvalniji ako budete širili ovu poruku.

Sebastijan Oskar Rulji rođen je u Buenos Ajresu 1975. godine. Studirao je poslovnu administraciju, ali nakon studija odlučio je da putuje Evropom i okuša se u manekenstvu. Prvu sapunicu snimio je 2000. godine.

Od 2008. do 2010. godine bio je oženjen kolegicom Cecilijom Galijano, a od 2014. godine je u vezi s Anđelik Bojer, takođe glumicom.  

Izvor: Žena.blic