Katarina Živković DRASTIČNO SMRŠALA, a njena majka zabrinuta i razočarana... (VIDEO)

Pevačica Katarina Živković bila je dva meseca na američkoj turneji tokom koje je imala brojne uspešne nastupe, a po povratku u Beograd objavila je i novu pesmu "Tajni znak". Iako se u Srbiju vratila još pre skoro dve nedelje i dalje se nije odmorila od puta i posla. Pre odlaska poradila na svojoj liniji i vratila se treninzima, međutim sad je drastično smršala.

Katarina Živković, foto: Youtube screenshot / Kanal: Grand Online
Katarina Živković, foto: Youtube screenshot / Kanal: Grand Online
.

"Sad kad pogledam kako sam ispala na ekranu posle emisije stvarno sam mnogo smršala. Moja majka je jako razočarana time kako izgledam. Govori mi: "Sine, mnogo si smršala. Jesi li dobro? Je li te muči nešto?", priznala je Katarina za Grand. online. Razlog gubitka kilograma bili su restorani brze hrane kojih u Americi ima na svakom koraku, a ona ne podnosi burgere, pomfrit i sve ostalo što se u njima sprema.

"Nisam mogla da jedem brzu hranu od nje mi je muka. Volim da jedem piletinu i salate i trudim se da takvu hranu jedem, a izbegavam testo, hleb, pekaru... Tokom turneje nisam sebi uvek mogla da priuštim, a nisam imala ni vremena da odlazim u restorane zdrave hrane i zato sam i smršala", kaže Katarina.

Pogledajte kako se Katarina Živković šali na račun svog novog izgleda i koje su laži mediji pisali o njoj dok je bila u Americi:

.

Izvor: Grand.online