Stižu rode na britanski dvor: Kejt Midlton trudna četvrti put?

Velika Britanija je na nogama zbog glasina da je Kejt Midlton, prema pisanju tamošnjih tabloida, navodno ponovo u drugom stanju.

Da li je buduća kraljica ponovo trudna?, foto: Chris Jackson/Getty Images
Da li je buduća kraljica ponovo trudna?, foto: Chris Jackson/Getty Images
.

Kejt Midlton je, navodno, četvrti put trudna i nosi blizance, piše tabloid "Globe". Međutim, kako pišu, princ Vilijam je veoma zabrinut jer vojvotkinja od Kembridža ima problema sa trudničkom hiperemezom. U pitanju je trajno, jako, trudnoćom uzrokovano povraćanje koje izaziva dehidraciju, često s poremećajem elektrolita, ketozom i mršavljenjem.

Kako se navodi, Kejt se sa ovim problemom suočila i u prethodne tri trudnoće.

- Kada su saznali da je trudna, odmah su rekli kraljici, odnosno, ona je i jedina kojoj su rekli. Nakon što su na ultrazvuku videli dva otkucaja srca, Vilijam je pretrnuo od straha. Kejt je imala više problema s trudnoćama nego što su to otkrivali u medijima. Njen pritisak je jako povišen i postao je opasan nedeljama pre porođaja. Bilo joj je naređeno da leži u krevetu i ne pomera se kako bi spasila živote svoje dece - rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici.

Kejt Midlton je nedavno u razgovoru za emisiju "Srećna majka, srećno dete" rekla da se sve vreme brinula hoće li biti dobra majka, dodajući da "majke koje kažu da se ne brinu zbog toga, zapravo lažu".

- Dovoditi u pitanje sopstvene odluke, sopstveno mišljenje i sve te stvari, to počinje čim dobiješ dete - rekla je ona i dodala:

- Potpuno sam potcenila uticaj i promenu koju je to unelo u naš život.

Kejt Midlton i princ Vilijam imaju ćerku Šarlot (4) i sinove Džordža (6) i Luisa (1).

Izvor: Blic