Showbiz vesti

Nekad i sad: Džordž Kluni, Dženifer Aniston, Džej Lo... - Pogledajte koliko su se promenili! (FOTO)

Holandski umetnik pokrenuo zanimljiv projekat. Ako ste se pitali kako su vaše omiljene poznate ličnosti izgledale ranije, sada na jednom profilu možete da sa nekoliko klikova putujete kroz vreme i vidite poređenje "Nekad i sad".

03.03.2020. - 08:54h
Džej Lo
Džej Lofoto: Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images, Entertainment

Profil Arda Gelinka na Instagramu predstavlja skup fotografija, u kom ovaj umetnik Fotošopom spaja stare i nove slike poznatih, pokazujući koliko su se promenili.

Na fotografijama zvezde raznih industrija stoje zagrljeni sa svojim "verzijama" na početku karijere ili u školskom uzrastu, a ponegde"poziraju" sa likom iz filmova koji su ih lansirali u zvezde.

Dok su neke promene su neverovatne, na licima pojedinih poznatih ličnosti nećete primetiti kako je vreme uticalo na njih, kao što je to slučaj kod glumice Dženifer Aniston, poznatoj po svojoj legendarnoj ulozi Rejčel iz popularne serije "Prijatelji". Ona kao da nije ostarila u proteklih 20 godina.

Pre nego što se oženio sa advokaticom za ljudska prava, Džordž Kluni je bio najpoželjniji neženja, a sudeći po ovoj fotografiji, ta titula nas uopšte ne iznenađuje.

Iako je sada njen nastup sa pevačicom Šakirom na polufinalu Supeboula na udaru kritičara, 50-godišnja Dženifer Lopez pokazuje da joj vreme ne može ništa. A verovatno ni ti kritičari.

Kijanu Rivs nije samo poznat po svojim glumačkim sposobnostima, već i po reputaciji da ne stari. Toliko slabo pokazuje znakove starenja, da se na internetu uveliko šale da je on zapravo besmrtni vampir i da je star više od pet vekova.

Još slavnih ličnosti iz foldera "Nekad i sad" pogledajte OVDE!