Iz turske u meksičku seriju! Hurem se vraća na male ekrane i nećete verovati sa kojim poznatim glumcem ćemo je uskoro gledati!

Merjem Uzerlije osvojila srca gledalaca zahvaljujući ulozi sultanije Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni" i od tada sa nestrpljenjem iščekujemo njene nove angažmane, U međuvremenu, glumica je bila u fokusu javnosti i zbog privatnog života koji joj nije išao na ruku. Povratak u stilu mogla bi joj doneti uloga u meksičkoj mini-seriji koju će ostvariti uz jednog od najpoznatijih meksičkih glumaca. Transfer iz turske u meksičku seriju zvuči fascinantno!

foto: Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images Entertainment
foto: Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images Entertainment
.

Mnogi će se složiti da je Merjem najpoznatija je turska glumica. Ulogom koju je ostvarila u istorijskom spektaklu (2010.- 2013). postigla je munjevit glumački proboj, a osim na neosporan glumački talenat, fokus medija bio je i na njenom privatnom životu.

Od 2017. godine vesti o glumačkom angažmanu Merjem Uzerli nije bilo ni na vidiku, ali sada je, bar prema pisanju stranih medija, ova turska glumica nemačkog porekla spremna na povratak na male ekrane i to zahvaljujući, omiljenom glumcu iz meksičkih telenovela, Fernandu Kolungi ("Esmeralda").

Naime, Merjem će navodno baš uz Fernanda zaigrati glavnu ulogu u meksičkoj mini- seriji, još nepoznatog naslova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No more compromises.. 2020 here I come #2020 ❤️?? ? @fethikaraduman

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

.

Sudbonosan je bio susret na Kana Dorado Film festivalu koji je održan početkom ove godine, na kojem je Merjem osvojila nagradu za glumicu godine, ali čini se i Fernanda koju ju je upoznao s producentima meksičke mini-serije u kojoj će i sam glumiti.

Merjem je, prema pisanju stranih medija, prihvatila predlog da glumi u seriji koja će se prikazivati u Meksiku.

U periodu od 2011. do 2013. glumica je postala neverojatno popularna u Turskoj, istočnoj Europi i na Bliskom istoku. Međutim, 2013. napustila je snimanje serije zbog zdravstvenih razloga. Za vreme snimanja "Sulejmana Veličanstvenog", započela je ljubavnu vezu sa 17 godina starijim biznismenom Kanom Atesom, s kojim je i zatrudnela. Kan nije hteo da Merjem zadrži dete, a glumica je upaala u depresiju zbog koje je napustila Tursku i vratila se u rodni Berlin gde je 2014. sebi rodila devojčicu.

Da joj je kćerkica centar sveta, vidi se i na društvenim mrežama gde samohrana mama Merjem redovno kači simpatične objave i fotografije na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#happynewyear #happynewyear2020 Big Kisses to you ! May god bless you and your families ??????? #2020 #newyears

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

.

Izvor: Miss7