Objavljeni detalji obdukcije Vitni Hjuston: Telo prekiveno ožiljcima, a u trenutku smrti nedostajalo joj je 11 zuba

Diva Vitni Hjuston, koja je umrla u 49. godini, bila je poznata ne samo po svom legendarnom i moćnom glasu već i blistavoj lepoti i besprekornom izgledu.

Vitni Hjuston, foto: Photo by Getty Images Entertainment
Vitni Hjuston, foto: Photo by Getty Images Entertainment
.

Međutim, u vreme neposredno pred njenu smrt, pre nešto više od osam godina, godine zloupotrebe droga i alkohola uništile su njen glas i telo.

Vitni Hjuston imala je puno problema, a 11. februara 2012. godine pronađena je mrtva u kadi hotela na Beverli Hilsu. U krvi joj je pronađeno devet različitih vrsta droga. Njeno telo bilo je prekriveno ožiljcima i drugim povredama, prenosi Miror, koji je objavio detalje obdukcije.

Zvaničan izveštaj sa obdukcije pokazao je da je uzrok smrti "slučajno utapanje kojem su doprineli bolest srca i upotreba kokaina".

Izveštaj je pokazao da je pevačica u to vreme bila u veoma teškom zdravstvenom stanju i da su ožiljci na unutrašnjem delu levog lakta nastali od igle.

Prema tom izveštaju, zvezda filma "Telohranitelj" imala je srčanih problema, proširenu arteriju i devijaciju nosa od posledica korišćenja kokaina.

U izveštaju se navodi i da je njeno stanje zuba bilo veoma loše, te da joj je nedostajalo čak 11 zuba i da je nosila zubnu protezu. Pre nekoliko godina, tačnije 2006. godine sestra Bobija Brauna, Tina Braun rekla je da su pevačici zubi ispali kao posledica konzumacije kokaina.

Ona je tada objasnila da je Vitni stalno naručivala nove zube koje je plaćala oko 6.000 dolara.

Vitni je demantovala da je konzumirala krek, ali je priznala da je pila alkohol i uzimala kokain, tablete kao i da je pušila marihuanu.

Ceo tekst pročitajte OVDE!