Bekam se fotografisao sa mamom i taštom i svi gledaju u njegove ČARAPE! Kako je Viktorija OVO ODOBRILA!?

Da li je Viktorija aminovala ovaj modni fijasko svog supruga, za sada je misterija.

Dejvid Bekam, foto: Photo by Adam Davy - Pool/Getty Images
Dejvid Bekam, foto: Photo by Adam Davy - Pool/Getty Images
.

Viktorija Bekam je na Nedelji mode u Londonu predstavila novu kolekciju, a najveću podršku iz prvog reda pružala joj je njena porodica. Na Instagramu je objavila fotku svog supruga Dejvida sa mamom i svekrvom, a fanovi su se okomili na njegove čarape. I to sa razlogom.

Naime, uvek odlično stilizovani Bekam, ovog puta je napravio neverovatan modni "zločin" i uz crne lakovane cipele i teget odelo obuo snežno bele čarape.

U komentarima su se svi odmah okomili na njega i čudili se ovom modnom kiksu, a javili su se i oni koji su stali na njegovu stranu i rekli da su bele čarape "old skul".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@davidbeckham and the two mums backstage at #VBAW20 ? So many kisses x

Објава коју дели Victoria Beckham (@victoriabeckham) дана

.

Osim supruga, mame i svekrve, Viktorijinu reviju su iz prvog reda pratila i njena deca.

- Tako sjajan dan. Jako sam zahvalna na svojoj porodici i Vog magazinu što su me uvek podržavali na ovom putu. Puno poljubaca", napisala je Viktoria ispod fotografije svoje porodice. Ono što su mnogi primetili jeste da je Harper nosila haljinu s potpisom njene majke, što je potvrdila i Viktorija, rekavši da je Harper prvi put nosila "couture" kreaciju.

.

Inače, modna kuća Viktorija Bekam beleži u prošloj godini gubitak od oko 12 miliona funti, iako je Dejvid uložio 25 miliona funti kako bi podržao firmu, a Viktoria je morala da otpusti nekoliko radnika, između ostalog i svog vozača pa se sada vozi sama ili zove taksi. Ipak, sudeći po izbacivanju nove kolekcije, čini se da bivša Spajsica ne planira tako lako da odustane od svoje ljubavi - mode.

Izvor: Žena.blic