ADEL SMRŠALA DO NEPREPOZNATLJIVOSTI: Izgubila 45 kilograma, pa se uvukla u usku haljinu. Njen TANAK STRUK ostavlja BEZ TEKSTA!

Adel pojavila se na zabavi koju je posle dodele Oskara priredio Džej Zi, a tamo niko nije mogao da je prepozna jer je toliko smršala da ne liči na onu istu pevačicu koja je celu planetu osvojila moćnim glasom, dok za puniji izgled nije marila.

foto: Photo by Cameron Spencer/Getty Images for the VRCEntertainment
foto: Photo by Cameron Spencer/Getty Images for the VRCEntertainment
.

Pevačica je smršala čak 45 kilograma u godinu dana i doslovno se prepolovila. Koliko se istopila vidljivo je na fotografiji iznad, a uzak struk dolazi do izražaja. Adel se navodno podvrgnuta strogoj dijeti, a transformaciju je započela nakon razvoda.

Prema pisanju stranih medija, pevačica je ceo proces započeo je na leto 2019., kada je Adel angažovala jednog od najboljih privatnih trenera na svetu. Trener Dalton Vong koji inače radi s velikim holivudskim zvezdama ne bi li ih pripremio na filmske transformacije koje zahtevaju uloge, ovoga se puta posvetio pevačici.

.

– Adel je predano i naporno vežbala mesecima. U tajnosti je u svome domu radila na sebi i svom izgledu. Ona je tip osobe koja ne voli da vežba pred drugima, u velikim grupama i u javnim teretanama. Zato je trenera angažovala kod kuće. Isto tako vežbala je prateći razne videe na onlajn kanalima. Napredak je itekako vidljiv. Postigla ga je u svega šest meseci – ispričala je jedna od prijateljica.

Inače, Adel je više puta pričala o svojoj težini i uvek je davala do znanja da njen izgled nema veze s njenom uspešnom muzičkom karijerom, isto kao što nije dozvoljavala producentima da joj uslovljavaju gubitak kilograma za probijanje na scenu.

Podsećamo, pevačica i njen do skoro suprug Sajmon Konecki stavili su prošle godine tačku na brak posle osam godina velike ljubavi. Kako su naveli strani mediji, par poslednjih nekoliko godina već je živeo odvojeno. U braku su dobili sina Anđela.

.

Izvor: Žena.blic