Tek što se saznalo da je trudna, a bivša teniserka se već porodila! Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas dobili TREĆE DETE!

Iako se za vest o trudnoći nekadašnje teniserke Ane Kurnjikove saznalo tek pre par nedelja, lepa sportistkinja i njen suprug Enrike Iglesijas postali su ponosni roditelji trećeg deteta.

Enrike Iglesijas, foto: Photo by Mark Thompson/Getty Images Sport
Enrike Iglesijas, foto: Photo by Mark Thompson/Getty Images Sport
.

Ovu lepu vest potvrdio je pevačev brat Hulio Iglesijas Junior, gostujući u jednoj emisiji na radio stanici ADN. Kada ga je voditelj upitao u vezi sa glasinama da će postati stric, Hulio je odgovorio: "Već sam postao stric". Kako bi izbegao eventualni nesporazum, voditelj je precizirao da ne misli na blizance koje Ana i Enrike već imaju, već na Aninu novu trudnoću, pa je upitao: "Da li se beba već rodila", na šta je Hulio Junior odgovorio "Da".

Ponosni stric nije želeo da otkrije da li je reč o dečaku ili devojčici, ali je naglasio da njegov brat sada ima troje dece i da je veoma srećan, prenosi The Sun.

Da podsetimo, Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikovaveć imaju blizance, Lusi i Nikolasa koji su došli na svet krajem 2017. godine.