Očevo priznanje da je homoseksualac potpuno ju je uništilo: Džesika Simpson "otvorila dušu"...

Američka pop zvezda Džesika Simpson govorila je u svojim memoarima o događaju koji je razorio njenu porodicu. Pevačica se prisetila događaja koji su pratili razvod njenih roditelja, Tine i Džoa Simpson.

Dugo je tugovala zbog očeve homoseksualne afere, foto: Photo by MJ Kim/Getty Images, Entertainment
Dugo je tugovala zbog očeve homoseksualne afere, foto: Photo by MJ Kim/Getty Images, Entertainment
.

Prve glasine o razvodu pojavile su se u leto 2012. godine, a Džesika je u svojoj ispovesti indirektno govorila o razlozima bračnog brodoloma.

"U avgustu je majka otkrila da je otac uništio njihov brak. Time su se ostvarile glasine koje su se tih dana pojavile", napisala je Džesika.

Svetski mediji su tada preneli da je nekadašnji sveštenik i menadžer svoje kćerke priznao da je homoseksualac. Navodno je imao aferu s 30 godina mlađim muškarcem. Supruga Tina Simpson je zbog "nepomirljivih razlika" podnela zahtev za razvod braka koji je trajao 34 godine.

"Rekla je da je provela prekrasne trenutke s ocem tokom proslave godišnjice braka i mislila da će sve biti u redu. Bila sam uverena da je sve u redu. Kada ga je suočila s optužbama, otac je mene zvao telefonom, a ja se nisam javljala", piše Džesika.

Za Džoa više nije bilo mesta u porodičnoj kući.

"Mislio je da može da izbegne razvod, ali uzalud. Rekao mi je da nije u vezi s drugom osobom i da voli moju majku", objašnjava pevačica u svojoj ispovesti koju prenosi "News.au".

Tina i Džo razveli su se u aprilu 2013. godine.

"Tata je brzo otišao. Možda je zapravo i želeo da napusti moju majku", kaže Džesika.

Tri dana pre venčanja Džesike Simpson i Erika Džonsona, Džo je pitao svoju kćerku da li može da dođe s Džonatanom, mladim modelom koji je sarađivao s njim na foto snimanjima.

"Shvatila sam da moram da prihvatim svog oca takvog kakav je, sa svim svojim sklonostima", ističe Džesika.

Na pitanje novinara "Los Angeles Times-a" o očevoj seksualnosti, Džesika nije dala jasan odgovor, rekavši da to "nije njena priča".

Prekinula je saradnju s Džoom koji je bio njen menadžer tokom karijere. Kaže da je to bila jedna od najtežih odluka u životu.

"Morala sam da mu dam otkaz pet puta jer nije mogao da prihvati moju odluku. Prečesto sam osluškivala reakcije svojih saradnika kako bih saznala da li je otac uradio nešto što ja ne znam. Ljudi su pristajali na loše uslove rada misleći da ja to tražim, a nisam imala pojma. Ostavio je puno povređenih osoba, a ja o tome nisam ništa znala. Znam samo da moram da krenem napred s potpunom kontrolom nad svojom karijerom", kaže Džesika.

U ispovesti je govorila i o problemima s alkoholom 2017. godine, seksualnom zlostavljanju koje je pretrpela u detinjstvu, propalom braku i bivšim momcima.

Izvor: Klix.ba